Cum să îndepărtezi acidul uric cristalizat în articulații (pentru gută și dureri articulare)

greenCastravetele este uimitor de benefic, atunci când vine vorba de tratarea diferitelor afecțiuni care influențează buna stare de sănătate. Sucul de castravete poate reduce temperatura corporală ridicată, este foarte alcalin și destul de eficient în îndepărtarea cristalelor de acid uric din articulații, sau pentru a fi mai precis, acesta vă poate ajuta să tratați cu succes guta.

Consumul de astfel de suc poate provoca intensificarea durerilor la unele persoane, dar acesta este doar un semn că sunteți pe cale să vă simțiți mai bine în curând. Cu alte cuvinte, durerea pe care o simțiți este un semn că sucul trece de acumulările toxice și elimină materiile prezente în exces la nivelul articular.

Țelina și ghimbirul pot reduce senzația de inflamație, ceea ce este de mare ajutor în timpul procesului de curățare. Asigurați-vă că vă folosiți din plin de avantajele acestei combinații câștigătoare!

Ingrediente:
• 1 castravete mijlociu
• 2 tulpini de țelină
• 1 felie de lămâie
• o rădăcină tânără de ghimbir (lungă de 1 cm )

Timp de preparare: 10 min

Curățați ingredientele bine, puteți folosi o perie de legume în acest scop. Se taie castravetele în felii sau bucăți mici, potrivite pentru capacitatea storcătorului dumneavoastră. Face același lucru cu tulpinile de țelină. Tăiați lămâia în jumătate, și păstrați restul în frigider. Cojiți rădăcina de ghimbir. Adăugași ingredientele în storcător și porniți-l.

Cât de mult timp ar trebui sa beți acest suc?
Până observați unele îmbunătățiri. Cele mai bune rezultate se obțin atunci când îl veți bea o dată sau de două ori pe zi, deoarece această dozare va accelera cu siguranță procesul de detoxifiere.

Sursa: Healthy Food House

One thought on “Cum să îndepărtezi acidul uric cristalizat în articulații (pentru gută și dureri articulare)

  1. vladoianu nic. says:

    Am inceput aceasta dieta de 7 zile iar dupa 14 zile imi fac analiza acidului uric .Aceasta dieta o servesc zinic dupa micul dejun.Va multumesc ! (revin dupa analiza cu un comentariu.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *