Cum faci mai plăcută baia bebelușului

Baia bebelușului trebuie să țină cont de faptul că pielea lui are nevoi diferite față de a noastră, fiind de cinci ori mai subțire și mult mai sensibilă. Pielea copiilor mici se poate deshidrata foarte repede deoarece bariera hidrolipidică nu este dezvoltată suficient. Pentru ca micuțul să aibă o piele sănătoasă și catifelată se recomandă folosirea unor dermatocosmetice care să nu provoace lăcrimarea ochilor și să nu irite pielea capului.
Gama de dermatocosmetice naturale Bebe Drag, de la Vivanatura, este special creată pentru bebeluși: produse 99% – 100% naturale, procesate la rece, fără parabeni, coloranți artificiali sau parfumuri. Bebe Drag se adresează atât bebelușilor și copiilor mici, dar și adulților familiei. Toate ingredientele sunt selectate cu grijă, pentru a asigura cele mai bune principii active bio-disponibile.

În gama Bebe Drag se regăsesc trei produse create special pentru baia și spălatul bebelușilor:

Bebe Drag Șampon-Gel de duș cu Aloe și Bisabolol este special creat pentru a proteja bariera cutanată intensificând stratul protector natural al pielii. Ingredientele sale active, bogate în acizi grași asigură senzația de hidratare la nivelul pielii. Părul rămâne moale și mătăsos fără a se încurca. Squalane – extract special din ulei de măsline presat la rece – este un agent eficient pentru condiționare a părului. Bisabololul reduce roșeața și disconfortul și accelerează refacerea barierei cutanate fiind compatibil cu pielea sensibilă a bebeluşului. Bisabolulul este un antiiritant natural obținut prin izolarea din fracțiuni ale uleiului esenţial de muşeţel distilat ce contribuie la vindecarea rănilor, oprește dezvoltarea bacteriilor datorită proprietăților antimicrobiale și bacteriostatice. Aloe Vera hidratează, dă consistență și strălucire părului, contribuie la menținerea echilibrului hidric al pielii.
Dermatocosmetic – testat clinic. Hipoalergenic. 99% Natural și de origine naturală. Procesat la rece, fără parabeni. Formulă biodegradabilă – fără fenoxietanol, SLS.
De la 0 ani.
 
Bebe Drag Gel de duș cu Aloe și Unt de Shea este creat pentru a proteja pielea bebelușului susținând stratul protector natural al pielii. Textura sa ușoară curăță delicat, iar ingredientele active asigură la nivelul pielii senzația de emoliere și hidratare. Se absoarbe foarte ușor în piele datorită uleiului de squalane care conține lipide asemănătoare pielii ccea ce îi conferă absorbție rapidă și și propirietăți emoliente fără a crea stratul unsuros sau lipicios. Coco-glucozida este un surfactant natural ce acționează ca un agent de spumare excelent, creând o spumă netedă. Untul de shea catifelează și calmează pielea întărindu-i bariera de protecție. Extractul concentrat de gălbenele, pătlăgină și mușețel, calmează pielea bebelușului. Aloe Vera contribuie la menținerea echilibrului hidric al pielii.
Dermatocosmetic – testat clinic. Hipoalergenic. 99% Natural și de origine naturală. Procesat la rece, fără parabeni. Formulă biodegradabilă – fără fenoxietanol, SLS.
De la 1 an.

Bebe Drag Șampon cu Aloe și Salvie este creat pentru a proteja bariera cutanată prin intensificarea stratului protector natural al pielii de la nivelul capului. Textura sa ușoară curăță delicat, iar ingredientele active asigură senzația de hidratare, lăsând părul moale și mătăsos fără a se încurca. Salvia are proprietăți antibiotice, antifungice, astringente. Aloe Vera contribuie la menținerea echilibrului hidric al pielii, stimulează regenerarea dermică și microcirculația și crește elasticitatea dermică prin stimularea producției de colagen și elastină.
Dermatocosmetic – testat clinic. Hipoalergenic. 99% Natural și de origine naturală. Procesat la rece, fără parabeni. Formulă biodegradabilă – fără fenoxietanol, SLS.
De la 1 an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *