Avantajele uleiului de masaj pentru bebeluși

Pielea bebelușilor nu este pregătită pentru a face față agresiunilor mediului înconjurător, de aceea este și interzisă expunerea acestora la soare până la vârsta de 1 an. Din acest motiv, pe perioada copilăriei, este necesar să se acorde o atenție deosebită îngrijirii pielii.
Pielea bebelușilor are un pH-ul neutru care în timp devine acid, de aceea pielea trebuie să se apere singură de microorganisme. Filtrul hidrolipidic, care împiedică uscăciunea extremă a tegumentelor, dar și care apără de agenţii mediului înconjurător lipseşte aproape complet. În lipsa acestui filtru, pielea bebelușilor se usucă ușor și din această cauză are nevoie de hidratare și emoliere.
Uleiul de corp previne iritațiile și întărește imunitatea
Uleiul de corp pentru bebeluși hidratează pielea delicată a acestuia aducând numeroase beneficii sănătății acestuia: previne apariția iritațiilor, a dermatitei și a eczemelor, iar masajul relaxant asigură un somn bun și odihnă de calitate. În plus, ajută la întărirea sistemului imunitar și refacerea după problemele de sănătate cu care s-ar putea confrunta bebelușul. Uleiul de corp pentru bebeluși poate fi aplicat după fiecare schimbare a scutecului, prevenind iritațiile pielii, mai ales iritațiile fundulețului. Uleiul de corp se aplică și la finalul fiecărei îmbăieri, sub formă de masaj.
Uleiul de masaj cu tei și extract de ovăzBebe Drag de la Vivanatura este un produs 99,7% natural și de origine naturală procesat la rece, fără parabeni. Textura sa ușoară și plăcută se absoarbe repede în piele și asigură o senzație imediată de emoliere, lăsând un film protector pe zona folosită. Este indicat crustelor de pe cap, dar poate fi folosit și pentru îngrijirea și emolierea pielii de pe tot corpul. Este recomandat pentru toate tipurile de piele sensibilă.
Ingrediente
Extractul de ovăz este bogat în avenanthramide naturale ce reduc roșeața pielii și acționează ca un agent protector al pielii, deoarece se absoarbe cu ușurință.
Uleiul de sâmburi de struguri pătrunde rapid in piele, are proprietăți emoliente, nutritive, hidratante și contribuie la formarea unui film protector cutanat ce nu lasă să iasă apa din țesut.
Uleiul de soia are un conținut bogat de antioxidanți puternici precum vitaminele E, K și acizi grași care previn deshidratarea, ajută la regenerarea pielii și se absoarbe complet.
Bisabololul reduce roșeața și disconfortul, compatibil cu pielea sensibilă a bebelușului, susține repararea pielii. Extractul concentrat din gălbenele, pătlagină și mușețel este emolient și calmant. Bisabolulul este un antiiritant natural obținut prin izolarea din fracțiuni ale uleiului esenţial de muşeţel distilat, reduce roșeața și disconfortul, ajută la vindecarea rapidă a rănilor (antimicrobial, bacteriostatic, oprește dezvoltarea bacteriilor).
Uleiul de soia are un conținut bogat de antioxidanți puternici precum vitaminele E și K și acizi grași care previn deshidratarea, ajută la regenerarea pielii și se absoarbe complet. Este bogat în lecitină, steroli și vitamina E. Lecitina este necesară tuturor celulelor din organism și protejează celulele împotriva oxidării. În compoziția sa intră vitamina B, acid fosforic, acid linoleic și inositol.
Uleiul este ușor de întins, are o mare putere de pătrundere și înalte proprietăți nutritive. Uleiul se toarnă în palmă sau direct pe pielea bebelușului și se masează ușor pentru a emolia și calma pielea și scalpul. Se aplică pe pielea curățată în prealabil și uscată cu grijă. Poate fi utilizat pentru nou născuți, cu excepția prematurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *