Creme naturale pentru conturul ochilor: cele mai bune rețete pentru efecte de iluminare, anti-rid și anti-edem

Cremele pentru conturul ochilor se găsesc în comerț sub atât de multe forme și formule încât devine incredibil de dificil să alegem una care se potrivește perfect cu nevoile noastre particulare.

Fiecare cremă pentru conturul ochilor pe care o veți cumpăra va avea un specific de utilizare, fie că este recomandată pentru fermitatea pielii / anti-îmbătrânire / iluminare / dezumflare, dar de multe ori ceea ce obțineți după aplicarea produsului nu este ceea ce vă așteptați să observați ca efect pe baza descrierii acestuia. Ați cumpărat vreodată un „gel pentru ochi”, doar pentru a afla că este cremos și nu este gel cu adevărat? Sau ați încercat o cremă de ochi hidratantă care a făcut ca pielea de sub ochi să confere prea multă fermitate pielii cu ingredientele sale anti-rid?

Pentru a vă ajuta să găsiți o cremă de ochi care se potrivește preferințelor dvs., iată câteva produse naturale fabuloase, cu descrieri precise, pe care le puteți prepara acasă astfel încât să obțineți exact efectele dorite.

Tratamentul pentru fermitate și anti-îmbătrânire cu afine 

Combinația de ulei de morcov și extract de afine are efect anti-îmbătrânire, rezultând un produs natural ușor emolient bogat în antioxidanți. Cel mai interesat ingredient este tinctura de paracress (Acmella oleracea), ingredientul superstar al compoziției, despre care s-a dovedit clinic că are efecte de netezire a pielii și de reducere a liniilor fine și aspectului de laba-gâștii la colțurile ochilor în 28 de zile.

Cremă naturală pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor

Acest amestec ușor poate fi preparat pe bază de arnică și hrișcă, ingrediente cu rol de reducere a inflamației pielii sensibile din jurul ochilor și calmant (dacă adăugați ulei de gălbenele, ulei de Limba mielului și morcov).

Cremă de cu extract de trandafiri și ceai alb

Acest preparat pe bază de unt de shea și crema de unt de cacao poate fi fluidizat cu ingrediente naturale precum  coenzima Q10, ulei de afine, ginseng și trandafir, recunoscute pentru eficiența remarcabilă în stimularea circulației și iluminarea zonei din jurul ochilor.

Sursa: JoleneHart

.   .   .

Gel contur ochi antirid

Gel contur ochi antirid are la bază o rețetă elaborată ce cuprinde extracte active de ultimă generație care diminuează cearcănele și reduc pungile de sub ochi, hidratează pielea în profunzime, având efect antirid.
Hialuronatul de sodiu are efect lifting, mărește fermitatea și finețea pielii. Vitaminele C și E sunt antioxidanti naturali, protejează pielea.
Gelul are un efect hidratant, antirid remarcabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *