CELE MAI BUNE remedii naturale pentru respirația urât mirositoare LA ADULȚI

Respirația urât mirositoare, de asemenea numită halitoză, este o problemă orală jenantă, care poate face adulții să își piardă încrederea în sine. Această problemă poate fi declanșată de mai mulți factori diferiți, cum ar fi infecții ale sinusurilor, boli ale gingiilor, afecțiuni medicale, uscăciunea gurii, fumatul, și consumul de alimente urât mirositoare.

Cu toate acestea, principalul factor declanșator al acestei probleme jenante sunt bacteriile care se acumulează între dinți sau pe partea din spate a limbii. Menținerea unei igiene orale sănătoase este, așadar, imperios necesară pentru a controla și a reduce respirația urât mirositoare. Aceasta poate include răzuirea zilnică a limbii, utilizarea aței dentare și efectuarea constantă a periajului dentar.

Ceaiul

Ceaiurile normale de plante sau ceaiul verde pot ambele ajuta la reducerea și învingerea respirației urât mirositoare. Conținutul de polifenoli antioxidanți atât din ceaiul negru, cât și din cel verde poate ajuta la stoparea dezvoltării bacteriilor care contribuie la apariția respirației urât mirositoare.

Puteți utiliza și ceaiuri de plante, cum ar fi ceaiul de salvie. Pentru a face aceasta, infuzați 1 linguriță de salvie (uscată), într-o ceașcă de apă fierbinte timp de aproximativ 5 minute. Clătiți gura cu ceaiul astfel preparat și vă veți putea păstra respirația proaspătă, pe întreg parcursul zilei.

Pătrunjelul

Pătrunjelul conține clorofilă care ajută la neutralizarea respirației urât mirositoare. Există 2 moduri în care puteți folosi pătrunjelul:

  • Prima variantă presupune prepararea sucului de pătrunjel proaspăt într-un storcător, după care puteți savura sucul oricând vă deranjează respirația rău mirositoare. Sucul de pătrunjel ajută, de asemenea, la digerarea mai rapidă a alimentelor.
  • O altă modalitate alternativă și mai simplă pentru a reduce respirația urat mirositoare, constă în mestecarea unei crenguțe de pătrunjel proaspăt. Încercați înmuierea pătrunjelului în oțet și mestecați frunzele bine.

Scorţişoara

Scorțișoara conține aldehidă cinamică, un ulei esențial care nu numai că poate acoperi respirația urât mirositoare, dar, de asemenea, reduce numărul bacteriilor care se dezvoltă în cavitatea bucală.
Pentru a reduce respirația urât mirositoare, ar trebui să utilizați acest remediu acasă de 2 ori pe zi:

  •  Se fierbe 1 linguriță de scorțișoară pudră într-o cană de apă.
  •  Pentru a reîmprospăta respirația urât mirositoare, folosiți soluția pentru clătirea constantă a gurii.

Sursa: CareBodyHair

.   .   .

GennaDent – Argentum este o pastă de dinți 100% naturală, a cărei formulă aplică tehnologia de avangardă a metalelor coloidale. Pasta de dinți Argentum are un conținut bogat de substanțe active din plante care, împreună cu argintul și cuprul coloidal, oferă o protecție sporită împotriva formării tartrului și apariției cariilor. Argintul și cuprul coloidal din compoziție au o acțiune puternic antibacteriană, antifungică, dezinfectantă și de stimulare a regenerării țesuturilor.

Formula unică a pastei de dinți Argentum are la bază un amestec de argilă activă, extracte naturale din 23 de plante (printre care menționăm: rozmarin, cimbrișor, fenicul, cuișoare, scorțișoară, salvie, coada șoricelului, roiniță, busuioc etc.), aloe vera, metale coloidale (argint și cupru) și propolis. Aceste ingrediente active sunt recunoscute pentru efectele lor antimicrobiene, antiinfecțioase. Sunt niște antibiotici naturali care împiedică dezvoltarea bacteriilor și astfel, apariția cariilor, a aftelor și stomatitelor bucale, a abceselor dentare și infecțiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *