Uită de dentist! Acum poți scăpa de tartru, folosind doar 2 ingrediente

Tartrul este acea peliculă bacteriană subțire care se acumulează pe dinți – pe dinții tuturor, indiferent de cât de mult îi periem și îi îngrijim. Nimeni nu este imun la acumularea tartrului. Desigur, rutina de îngrijire a dinților va ajuta la prevenirea acumulării acestuia, dar uneori avem nevoie de un tratament special pentru a scăpa de tartru.

De aceea, este indicat să mergeți la dentist constant, și, de fapt, ar trebui să vizitați un medic stomatolog la fiecare 6 luni pentru un control și o curățare de rutină care să vă mențină dinții sănătoși și puternici. Dar îndepărtarea tartrului se poate face foarte ușor și acasă, cu toate că această operație nu va fi suficientă pentru a înlocui curățarea profesionistă a tartrului dentar. Este ușor.

Aveți nevoie de doar 2 ingrediente:

• 1 lingură
• 1 tampon de bumbac
• 1 bol
• 1 lămâie organică de dimensiuni medii
• Praf de copt

Instrucțiuni:

Modul în care acționează ingredientele este simplu de explicat. Bicarbonatul de sodiu este în mod natural abraziv. De aceea, el constituie un excelent detergent de uz casnic. Rolul bicarbonatului de sodiu este acela de a descompune tartrul de pe dinți.

Sucul de lămâie este acid, ceea ce ajută la distrugerea unei părți din placa bacteriană, de asemenea. Dar, din cauza naturii acide, abrazive a acestui tratament, nu trebuie ca procedeul să se repete foarte des. Exagerările vor determina distrugerea smalțului, provocând daune ireparabile.

În primul rând, curățați lămâia, tăiați-o în jumătate, și stoarceți sucul. Strecurați sucul pentru a vă asigura că nu este păstos. Apoi, adăugați bicarbonat de sodiu suficient pentru a transforma lichidul într-o compoziți cu consistență moale, similar cu cea a unei paste de dinți.

După ce ați obținut pasta, puteți folosi un tampon de bumbac pentru a o aplica pe dinți. Se lasă să acționeze timp de 2 minute. După 2 minute, clătiți bine gura cu apă caldă. După aceasta, vă recomandăm să vă spălați pe dinți, pur și simplu cu periuța și pasta de dinți.

Sursa: SimpleOrganicLife

.   .   .

GennaDent – Argentum este o pastă de dinți 100% naturală, a cărei formulă aplică tehnologia de avangardă a metalelor coloidale. Pasta de dinți Argentum are un conținut bogat de substanțe active din plante care, împreună cu argintul și cuprul coloidal, oferă o protecție sporită împotriva formării tartrului și apariției cariilor. Argintul și cuprul coloidal din compoziție au o acțiune puternic antibacteriană, antifungică, dezinfectantă și de stimulare a regenerării țesuturilor.

Formula unică a pastei de dinți Argentum are la bază un amestec de argilă activă, extracte naturale din 23 de plante (printre care menționăm: rozmarin, cimbrișor, fenicul, cuișoare, scorțișoară, salvie, coada șoricelului, roiniță, busuioc etc.), aloe vera, metale coloidale (argint și cupru) și propolis. Aceste ingrediente active sunt recunoscute pentru efectele lor antimicrobiene, antiinfecțioase. Sunt niște antibiotici naturali care împiedică dezvoltarea bacteriilor și astfel, apariția cariilor, a aftelor și stomatitelor bucale, a abceselor dentare și infecțiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *