6 Tratamente naturale pentru hemoroizi

Știați că specialiștii estimează că un număr de aproximativ 50% din populația Statelor Unite va avea hemoroizi la vârsta de 50 de ani? Caracterizați prin vene umflate în zona anală și inflamația acesteia, hemoroizii sunt de fapt una dintre tendințele de top din domeniul îngrijirii sănătății, ceea ce determină apariția publicității masive pentru creme și alte tratamente destinate ameliorării simptomelor produse de hemoroizi. Dar poate este bine să știți că există numeroase remedii naturale care vă pot ajuta să preveniți și să ameliorați manifestările legate de apariția hemoroizilor.

6 Căi de atac împotriva hemoroizilor

Oțetul de mere – este unul dintre cele mai populare tratamente naturale pentru hemoroizi. Acesta se aplică simplu cu un tampon de bumbac pe zona afectată. Se repetă acest proces până când inflamația dispare și simptomele se ameliorează… În urma tratamentului local ar trebui să remarcați o îmbunătățire instantanee. Alternativ, oțetul se poate utiliza ca baie pentru șezut.
Rutina – Un compus care se regăsește în numeroase plante, cum ar fi hrișca, portocalele, grapefruitul, lămâia, afinele, și sparanghelul (pentru a numi doar câteva), este adesea folosit pentru calmarea durerilor provocate de hemoroizi.
Ulei de cocos – Aplicați ulei de cocos direct pe hemoroizi, spălați și repetați. În plus față de calmarea simptomelor, hemoroizii ar trebui să dispară pe parcursul a doar câteva zile …
Hamamelis – Un arbust cu proprietăți astringente și de vindecare, Hamamelisul este unul dintre cele mai vechi remedii naturale cunoscute pentru hemoroizi. Pentru calmarea durerilor este suficient să aplicați maceratul de plantă direct pe zona afectată, folosind un tampon de bumbac.
Aloe Vera – Ca și în tratamentele de mai sus, pur și simplu aplicați aloe vera pe zona afectată pentru a ameliora simptomele.

Sursa: NaturalSociety

.   .   .

Aloe Plant – gel cu argint si Aloe Vera

Aloe Plant este un gel 100% natural de aloe vera, cu argint coloidal și ulei de tea tree. Gelul conține o concentrație mare de aloe vera și poate fi utilizat pentru diverse afecțiuni cutanate.

Aloe Vera este o plantă minune care are multiple efecte benefice asupra organismului uman. Ea acționează la nivel tegumentar, având proprietăți cicatrizante extraordinare și regeneratoare. Aloe Vera este antiseptică, antimicotică, antibacteriană, antiinflamatoare, dezinfectantă, analgezică, antioxidantă (încetinește procesul de îmbătrânire a pielii), purificatoare și detoxifiantă. Planta conține vitaminele A, B1, B2, B6, minerale, precum și o mare cantitate de aminoacizi și enzime, ușor asimilabile.

Astfel, prin calitățile sale curative excepționale, gelul de aloe vera este un remediu ideal pentru multiple afecțiuni cutanate: previne și ameliorează acneea, arsurile solare, arsurile de orice fel, erupțiile cutanate, micozele (produse de ciuperci parazitare ale pielii), diversele alergii și mâncărimi, eczemele, urticaria, ridurile, zona zoster, psoriazis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *