Ce este aurul coloidal?

Aurul coloidal este un supliment alimentar care contine nanopatricule de aur de 24 carate, puritate minima 99,9-99,99%, in apa distilata ultrapura.
De mii de ani oamenii au adaugat aur in dieta lor, pentru a atinge un echilibru fizic, mental si spiritual cat mai profund.
Cateva dintre beneficiile cele mai des enumerate in cazul utilizarii aurului coloidal sunt: scaderea stresului, anxietatii, a starilor depresive, cresterea vointei, a coeficientului de inteligenta, precum si a starii de bine general.
Aurul este totodata utilizat in medicina moderna pentru asigurarea unei stari de sanatate cat mai buna a articulatiilor, mai ales in boli grave cum ar fi artrita reumatoida, desi din pacate sub forma de compusi de aur, care prezinta foarte multe efecte secundare.
De ce sa il folosesc?
Aurul coloidal ne confera o stare mai buna, din punct de vedere  fizic, mental si spiritual.
Fizic: Aurul este recunoscut a fi un analgezic puternic (in cazul anumitor tipuri de dureri) si cu o actiune foarte blanda. Inca din 1900, uneori, medicii implantau o moneda de aur sub piele, la locul unei dureri articulare. Ca rezultat, aceasta durere era mult atenuata, iar in majoritatea cazurilor disparea chiar definitiv.
In 1927, un studiu medical realizat in Franta, a dovedit ca aurul este foarte util pentru tratarea problemelor de sanatate ale articulatiilor, astfel incat de atunci este utilizat incontinuu in crisoterapie.
Inca de acum mai bine de un secol, aurul era deasemenea cunoscut pentru rolul sau in mentinerea starii de sanatate a inimii, imbunatatirea circulatiei sanguine, precum si tonifierea organelor slabite. Intarirea libidoului, reducerea intensitatii bufeurilor de caldura sau de frig, constituie un alt efect al aurului in organism.
Mental: Unul dintre efectele cele mai fascinante ale consumului de aur coloidal este acela al cresterii acuitatii mentale si inteligentei. Studii controlate de laborator au aratat ca, in cazul consumului anumitor doze de aur coloidal zilnic, timp de minimum 1 luna, se evidentiaza o crestere a coeficientului de inteligenta (I.Q.) cu o medie de 20%, crestere care are o latenta de cel putin 2 luni dupa incetarea tratamentului.
Vointa prezinta deasemenea o crestere semnificativa si, de aceea, aurul era folosit mai demult in tratarea dependentei de alcool. O asemenea crestere a vointei personale in urma consumului de aur coloidal, a ajutat totodata multi oameni sa treca peste starile de dependenta aparute in urma consumului de droguri (inclusiv „usoare”).
In aceeasi idee al echilibrului mental ridicat, aurul coloidal a fost citat ca un remediu principal in tratarea obezitatii.
Spiritual: Aurul coloidal a fost utilizat de mult timp pentru ajutorul extraordinar oferit in atingerea unei stari meditative profunde,  in elevarea nivelului de constiinta, precum si in purificarea de natura subtila, spirituala.
Aurul pare sa reduca stres-ul, sa eleveze starile interioare si sa relaxeze corpul, avand un efect tonic asupra sistemului nervos. Remediul homeopatic „Aurum metallicum”, a fos utilizat cu succes in tratarea pacientilor aflati intr-o dispozitie psihica suicidala.
Este aurul coloidal sigur?
Aurul coloidal este netoxic si nu interactioneaza cu alte medicatii. Utilizat in doze moderate, cum ar fi 20-50ml aur coloidal 5-10mg/litru, nu ezista risc de supradozare. S-au raportat deasemenea consumuri de cantitati de 20-50 de ori mai ridicate, pe timp de un an de zile, in scop terapeutic, fara ca sa apara efecte secundare.
La ce poate fi utilizat aurul coloidal?
– artrita: reducerea sensibilitatii si inflamarii articulatiilor,
– imbunatatitrea circulatiei,
– refacerea echilibrului hormonal,
– imbunatatirea memoriei, acuitatii mentale,
– cresterea libidoului,
– elimina dependentele date de droguri, inclusiv de nicotina si alcool, precum si alte obisnuinte daunatoare,
– ajuta la vindecarea mai rapidaa arsurilor si ranilor,
– reducerea stresului, anxietatii, si depresiilor,
– reduce tulburarile digestive,
– tonifica organele slabite,
– aritmii si alte tulburari cardiace,
– atingerea de stari meditative profunde,
– cresterea vointei.
preluat de pe: www.coloidale.ro    

pentru VivaNatura
Maria Mihaiu – cosmeticiana
lector formator in cosmetica