Balsam MAGIC pentru TEN și PĂR – ACUM poți avea ten mai LUMINOS și păr MĂTĂSOS și STRĂLUCITOR

Glicerina sau glicerolul este un remediu natural utilizat pentru îngrijirea pielii și obținerea unui aspect sănătos și lucios al părului. Acest compus incolor, inodor și cu o tentă cu gust dulce, este de obicei prezent în siropuri de tuse și elixire. De asemenea, este un ingredient esențial în creme, săpunuri, și exfoliante.

Glicerina este un compus vegetal care are proprietatea de a calma toate tipurile de piele și de a curăța pielea de acnee, riduri, linii fine și infecții ale pielii. Este, de asemenea, un ingredient ușor de obținut și sigur pentru îngrijirea corpului, fără efecte secundare.

Ten fără riduri

Când îl aplicăm pe piele, glicerolul pătrunde în stratul său intracelular și asigură pielii păstrarea umidității necesare. Acesta ajută la întreținerea bunei funcționări celulare, în timp ce previne, de asemenea, apariția ridurilor.

Vindecă cicatricile 

Glicerina ajută la vindecarea cicatricilor și la îndepărtarea infecțiilor pielii, acneei sau chiar la vindecarea rănilor. Pentru aceasta este necesar să se aplice glicerină diluată sau brută de cel puțin de două ori pe zi, pentru rezultate efective.

Previne apariția eczemelolr și psoriazisului

Afecțiunile pielii, cum ar fi eczemele și psoriazisul pot fi prevenite cu acest ingredient cheie, deoarece ajută la hidratarea pielii și poate preveni apariția leziunilor, în același timp.

Menține aspectul ondulat natural al părului

Menținerea ondulării naturale a părului este adesea o provocare pe care glicerina o depășește cu succes deoarece aceasta are proprietatea de a atrage umezeala din aer către firele de păr.

Glicerină și miere pentru un ten curat și hidratat

Glicerina și mierea pot fi amestecate pentru a crea o mască eficientă pentru pielea uscată. După amestecul ingredientelor și aplicarea acestora se păstrează soluția timp de aproape 20 de minute înainte de clătirea tenului cu apă rece.

Balsam de păr cu glicerină și apă

Se amestecă în cantități egale glicerină și apă pentru a obține un spray de păr. Amestecul poate fi păstrat într-o sticlă, și se aplică pentru menținerea aspectului ondulat natural al părului. Acesta servește și ca un balsam eficient.

Sursa: TheHealthSite

.  .  .

Mască de față cu argilă activă și trandafir

masca-fata-trandafiri-vivanaturaFormula benefică și eficientă a Măștii de față cu argilă activă și trandafir de la VivaNatura conferă tenului strălucire și vigorare datorită conținutului de uleiuri naturale, care au puternice efecte antioxidante și regeneratoare și a extractului de gălbenele și mușețel, care calmează și liniștesc tenul.

Masca de față este un produs 100% natural, care are în compoziție argilă activă, uleiuri naturale de jojoba și palmier, extract de lavandă, tea tree și trandafiri. Această formulă are un rol puternic de revigorare și hrănire, curăță porii în profunzime, previne apariția acneei.

După îndepărtarea măştii cu apă călduţă, recomandăm aplicarea Cremei de față pentru ten normal si sensibil, cu argint si aur coloidal, efectele fiind astfel mult mai pronunțate.

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale. Conține 100 % substanţe naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *