Apa din ocean – un substitut natural al sângelui?

TRATAMENTUL CU APA OCEANICA
” În anii care au urmat, cercetarile mele s-au orientat către tratamente alternative pentru cancer si remedii pentru bolile cronice degenerative, în contextul în care am fost bolnavă si mi-am racapatat sănătatea fără ajutorul medicamentelor sau al intervențiilor chirurgicale, cu ajutorul unui medic naturist din Spokane, Washington: regretatul medic Harold Dick. Acesta, nu numai că m-a ajutat să îmi recapat sanatatea cu ajutorul unui instrument puțin cunoscut (care își are originea in cura cu apă a faimosului Sebastian Kneipp, in testul de intolerantă la mâncare pus la punct de către O.G. Caroll și în hidroterapia constituțională), dar a trezit in mine dorința de a cerceta; astfel, am devenit membrul unui website care prezenta tratamente mai putin cunoscute pentru cancer si infecții, printre acestea incluzandu-se si “tratamentul marin”, bazat pe lucrarile biologului/fiziologului francez Rene Quinton.
El a demonstrat ca apa de ocean, in anumite condiții, este identica cu plasma sanguina a mamiferelor. Cu ajutorul mai multor medici eminenti, a folosit cu succes apa de ocean pe post de agent vindecător la mii de pacienți din Franța și Egipt, la inceputul anilor 1900.
Persoane afectate de diferite boli au fost vindecate in urma injecțiilor cu apa de ocean diluată – o adevarată plasmă marină care poate remineraliza un corp bolnav, poate normaliza nivelul pH-ului si echilibra electroliții din corp, prin urmare corectând cauzele fundamentale ale multor boli. Raportul includea fotografii ale pacienților, făcute inainte și după administrarea tratamentului: corpurile pacienților semanau cu niste cadavre care după tratament au redevenit normale, piele sângerandă a devenit din nou netedă și fără răni, toate acestea datorită tratamentului cu apă marină diluată. Multe boli care au afectat omenirea inceputului de secol 20, cum ar fi tuberculoza si holera, erau prezentate ca fiind vindecate cu ajutorul acestei remarcabile “plasme marine”.
Pe plan istoric, apa provenită din ocean a avut numeroase aplicații bazate pe conceptul reinnoirii, purificarii și regenerarii fluidelor interne și pe menținerea echilibrului corpului; s-a dovedit a fi un sprijin pentru celule și un regenerator al functiilor acestora. Este suficient ca un singur mineral de care organismul uman are nevoie sa dea nastere la mai mult de zece simptome specifice diverselor boli. Din păcate, teoria “deficientelor minerale” este in general ignorată de catre medicina modernă.
Dr. Joel Wallach crede ca o boala de inima des intalnită, care a ucis mii de oameni, de la atleti profesionisti până la specialisti in boli de inima, sau care i-a facut candidați pe lista de transplanturi de inima – cardiomiopatia – este cauzata de catre nimic altceva decat o lipsa de Seleniu, care poate fi prevenita prin consumarea zilnica a unui supliment de Seleniu care valoreaza cativa centi. Apa oceanica are, în conținutul sau, toate mineralele și micromineralele cunoscute, in procentul necesar tesuturilor umane!
Pe website-ul www.oceanplasma.org , am descoperit că dr. Juergen Buche era în plin proces de traducere, din franceză și engleza, a unei importante părți din cercetarile si documentația originala referitoare la tratamentul cu apa din ocean. Intr-un experiment, Rene Quinton si echipa sa de medici, au golit de sânge tot sistemul circulator al unui caine si l-au inlocuit cu apa din mare diluata. Dupa a doua zi, 50% din componentele specifice sangelui au reaparut. Pana in cea de-a patra zi, aproape toate componentele sanguine lipsa au reaparut, ceea ce pare a fi o dovada a fenomenului de transmutatie biologica (transformarea unui element intr-un alt element). Nu numai ca sangele s-a regenerat complet, dar la scurt timp dupa procedura de substituire a sangelui, cainele era vioi si se comporta ca un pui; a supravietuit acestui tratament mulți ani.
Ce ar insemna pentru intreaga lume sa fie introdus un substitut pentru transfuziile de sange, sigur, eficient, si prezent din abundenta, fara sa necesite o potrivire a grupelor sanguine, fără să apară efecte secundare, fără a fi necesare analize pentru descoperirea unor eventuali agenti patogeni ?
Tratametul a fost dus mai departe de către colaboratorii d-lui Quinton, experimentele fiind repetate in 1969 cu aceleasi rezultate; de atunci, apa marină a fost folosită doar pe post de tratament de bază pentru bolile degenerative cronice si a devenit cunoscută ca un supliment mineral lichid usor de asimilat, cât și ca un supliment de microminerale folosit pentru remineralizare, pentru detoxifiere și pentru eliminarea stresului. Nu au fost niciodata realizate experimente de inlocuire completă a transfuziilor sanguine cu apa de ocean. Despre proprietatile vindecatoare ale apei oceanice se discuta in universal medical doar ca despre o “bautură minerală”.
Din pacate, nici un studiu aprobat de F.D.A. nu va fi sponsorizat sau raportat, în privința eficacitații tratamentului cu apa oceanică în cazul diverselor boli care afectează omenirea la ora actuală!!! Un supliment (in cazul nostru: supliment mineral lichid) poate fi studiat doar in relație cu “gradul de reducere al riscului unei boli” – așa cum este el definit de către agenția guvernamentală si nu ca un tratament pentru o boală reală, așa cum este de fapt, apă oceanica.
Ce s-ar intampla cu toate cartelurile internationale ale medicamentelor dacă o metoda reală de vindecare a cancerului ar aparea brusc pe piața, in afara controlului lor? Din moment ce toate acestea exista – din punct de vedere financiar – mai degraba pentru “tratarea simptomelor” decat pentru a vindeca ceva, este posibil ca intreaga infrastructură medicală si financiară să se prabusească drept consecința!
Auzim povestiri similare referitoare la inlocuitorii combustibililor fosili si despre alte descoperiri care ar putea schimba viețile oamenilor, despre invenții care nu au ajuns niciodata pe piața deschisa, din cauza intervențiilor venite din partea competiției. In acelasi mod, un singur inlocuitor al transfuziilor de sange ar putea amenința prea multe zone bogate si puternice ale pietei medicale internaționale, pentru a vedea vreodata lumina zilei.
“VIZIUNEA FARA ACȚIUNE ESTE DOAR UN VIS!”
Considerați acest articol ca fiind inceputul acțiunii, poate chiar al acțiunii dvs.!
PROCURAREA “SOLUȚIEI VII”
Apa oceanică poate fi ingerată oral sau injectată; însă procurarea apei oceanice pentru consum necesită cunostinte speciale si echipamentul necesar. Apa provenită din ocean, având compoziții diferite, nu poate fi recoltata de oriunde. Pregatirea ei variaza in functie de disțanta față de coasta, de climat, de vegetația marina. In timpul intregului proces de prelevare, apa oceanică nu trebuie să intre în contact cu nici un metal, trebuie mentinută rece deoarece incalzirea ei ar duce la alterarea proprietatilor; este necesar sa se transporte în recipiente de sticlă sau plastic și apoi sa fie testată și purificata la rece intr-o maniera care previne alterarea ei și îi pastreaza codiția de “soluție vie” (pentru detalii, accesati: .
Apa oceanică în starea sa originară si primară avea doar 1/3 din conținutul salin pe care il are acum! Pentru a folosi apa de ocean ca plasmă sanguina, ea trebuie diluată cu apă pură până când va ajunge la aceeasi concentrație ca cea a plasmei sanguine: 9 grame sare/l. Ca supliment mineral, apa oceanică poate fi consumată oral sub forma diluată sau în formă naturală, de catre cei care nu au sensibilitate la sodium, insa numai in cantitțti mici: 0,03 l la o administrare.
Este EXTREM DE IMPORTANT ca apa oceanică să fie diluată cu apă pura de izvor, deoarece apa tratată cu clor are același efect dăunător asupra apei oceanice, ca efectul pe care il are asupra organismului uman”.
Apa oceanică nu poate fi uscata, nu poate fi reconstituita sau sintetizata in laborator. Ea sustine viata, asa cum a demonstrat Alexis Carrell (laureat al premiului Nobel), care a păstrat în apă ocenica un fragment de tesut provenind din inima unei gaini, in stare vie, timp de 26 ani, doar schimband zilnic cantitatea de apa oceanica in care era pastrat tesutul, pentru a elimina deseurile metabolice.
Acest material se bazeaza pe articolul cu acelasi titlu, scris de Dianne Jacobs Thompson in revista NEXUS. Pentru detalii despre autoarea articolului, puteți vizita website-ul: www.truthquest2.com; sau ii puteti scrie pe adresa: t_ospeaks@yahoo.com
A consemnat,
Iulia Istrate