Acest truc simplu vă va scăpa de enervantele puncte negre odată pentru totdeauna!

Lăsați-mă să ghicesc: ați folosit nenumărate metode în trecut pentru a elimina punctele negre și ați folosit cosmetice destul de scumpe doar ca acestea să reapară la scurt timp, uneori chiar și mai inflamate, nu? Se pare că acele benzi scumpe de curățare facială sunt doar soluții temporare și chiar nu ajung la eficacitatea unei metode naturale.

Tot ceea ce aveți nevoie este o lămâie, sare și apă caldă. Este un remediu mai eficient decât orice veți cumpăra în magazin și punctele negre nu vor reapărea.

Într-un castron mic, se amestecă 1 lingură de sare de mare, 1/2 linguriță de suc de lămâie și 1 linguriță de apă caldă. Aplicați amestecul pe întreaga față, dar insistați mai mult în zona cu puncte negre. Luați o pânză/tampon de vată caldă, umedă și masați încet amestecul în piele cu o mișcare circulară ca și cum ați cerui o mașină.

Masați pielea cu pânza caldă timp de 5 minute. Reîncălziți cârpa în cazul în care începe să se răcească. Lăsați amestecul să acționeze asupra pielii timp de încă 5 minute, apoi spălați fața cu apă rece – cât de rece puteți suporta.
Este posibil să aveți nevoie să aplicați amestecul de câteva ori pe parcursul unei săptămâni, dar aceasta va elimina toate acele puncte negre inestetice și le va împiedica să reapară.

Cum? Iată explicația:

Sarea este un agent antibacterian care ajuta la curățarea și destuparea porilor. Sucul de lămâie conține acid citric care ajută tenul în lupta împotriva microbilor și bacteriilor, curățând astfel pielea. Apa caldă ajută, de asemenea, la deschiderea porilor. Toate ingredientele acționează împreună, e ca un peeling chimic scump, dar nu la fel de dăunător pentru pielea sensibilă de pe față.

Faceți o încercare și spuneți-ne ce credeți!

Sursa: Simple Organic Life

***

Acneea este o afecțiune a epidermei provocată de inflamarea foliculilor pilosebacei, ca urmare a unei hipersecreții a glandelor sebacee și se manifestă prin puncte negre sau albe, coșuri, chisturi sau noduli. În cazul acneei severe, pot apărea cicatrici permanente.

Crema antiacneică cu argilă activă și propolis este un remediu 100% natural în tratarea acneei. Produsul este foarte eficient datorită conținutului de substanțe active din plante, lavandă, gălbenele, aloe vera, uleiul de tea tree, argilă și propolis. Aceste ingredientele au un puternic rol antibacterian, antimicotic, antifungic, dezinfectant.

Propolisul conține un cocktail de substanțe cu efecte terapeutice deosebite, cum sunt: aminoacizi, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, arsen, staniu, aluminiu, vanadiu, wolfram, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, stronțiu), substanțe antibiotice, vitamine, acizi aromatici. Este un antibiotic natural foarte puternic, cu proprietăți vindecătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *