Această mască minune va netezi și curăța orice tip de ten

Substanțele chimice din mediul înconjurător, mâncarea de slabă calitate și stresul pot pune toate o presiune destul de mare pe corpurile noastre și aceasta se remarcă adesea atunci când observăm aspectul tenului, care își manifestă reacția la aceste suprasolicitări prin focare de pete, roșeață, pungi de sub ochi, și, uneori, ten excesiv de uscat sau gras. Este logic până la urmă, mai ales dacă luăm în considerare faptul că pielea noastră este implicată într-o mulțime de procese de detoxifiere.

Din fericire, am descoperit o rețetă minunată, simplă, care ajută pielea să rămână netedă, curată și să aibă un aspect mult mai sănătos. Ați putea, de asemenea, analiza atent ce fel de alimente consumați în mod obișnuit și mai ales, care sunt cele mai mari surse de stres. Cel mai bine ar fi însă, să încercăm această rețetă:

Veți avea nevoie de:

• 3 linguri de fulgi de ovăz
• 1 plic de ceai de mușețel

Instrucțiuni:

1. Măcinați fulgii de ovăz cu o râșniță sau un robot de bucătărie până ajung să aibă consistența făinii.
2. Se adaugă pliculețul de cei de mușețel în fulgii de ovăz.
3. Se fierbe 100 ml de apă sau lapte. Se adaugă amestecul imediat ce ajunge la punctul de fierbere.
4. Luați de pe foc după 15 minute și lăsați să se răcească până ajunge la o temperatură nu foarte fierbinte dar suficient de caldă ca să fie suportabilă pe piele.
5. În timp ce se răcește, spălați fața cu apă fierbinte. Nu utilizați săpun sau orice alt fel de produse cosmetice.
6. Aplicați amestecul de ovăz cald pe față și lăsați să acționeze timp de 15 minute.
7. Spălați fața cu apă caldă.

După fiecare aplicare, tenul va căpăta finețea și moliciunea pielii de bebeluș, dar ar putea dura mai multe zile sau chiar săptămâni de aplicare de zi cu zi pentru ca tenul să ajungă la o stare sănătoasă. Desigur, consumul de alimente sănătoase, exercițiile fizice regulate și menținerea hidratării, vor face, de asemenea, minuni pentru pielea ta. Mult noroc!

Sursa: Simple Organic Life

***

Masca de față este un produs 100% natural, care are în compoziție argilă activă, uleiuri naturale de jojoba și palmier, extract de lavandă, tea tree și trandafiri. Această formulă are un rol puternic de revigorare și hrănire, curăță porii în profunzime, previne apariția acneei.

Argila, element de bază în componența măștii de față, este adesea numită pământul care vindecă, fiind un detoxifiant puternic, cu o remarcabilă capacitate antitoxică și de absorbție. Are proprietăți cicatrizante deosebite. Reîncarcă celulele cu energie vitală, dă luminozitate și strălucire tenului. Este un puternic bacteicid, tonifiant și vitalizant. În urma aplicării măștii de față, pielea respiră liberă, eliminând impuritățile și excesul de sebum. Tenul capătă un aspect sănătos, curat și catifelat!

Acțiunea gomajului prin ingredientele sale active stimulează microcirculația sanguină și reînoirea celulară, determinând astfel efectul profund de regenerare. Prețiosul ulei de trandafiri este constituit în proporție de peste 80% din acizi grași esențiali, vitamina C, care asigură o puternică hidratare, stimulează producerea de colagen și elastină, prevenind îmbătrânirea tenului. Masca de față cu argilă activă și tandrafir VivaNatura generează efectele unui lifting facial, fiind  însă o modalitate naturală, neagresivă, de a preveni și ameliora aspectul obosit al pielii, redând acesteia fermitatea și elasticitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *