Acest antibiotic natural tratează infecțiile vezicii urinare!

vezica-urinaraOricine a avut vreodată o infecție a tractului urinar îți va spune: nu numai că este dureros, dar poate fi și extrem de enervant! Una din 5 femei suferă de infecții ale tractului urinar cel puțin o dată pe an, așa că iată un remediu cu valoare de antibiotic simplu și natural.

Unul dintre cele mai grave aspecte ale unei infecții a tractului urinar este senzația că trebuie să ieși la toaletă, dar nu poți, iar urinarea este însoțită de durere și presiune. Chiar dacă infecțiile tractului urinar pot fi frecvente, din fericire există o cale ușoară de atac cu remedii preparate acasă folosind alimente din bucătăria noastră.

Ingrediente

-250 grame de rădăcină de pătrunjel
-250 grame de coajă de lămâie
-250 grame de miere
– 200 ml de ulei de măsline

Mod de preparare:

Se taie rădăcina de pătrunjel în bucăți foarte mici și se pune într-un blender cu celelalte ingrediente. Continuați să amestecați până când veți obține un amestec fin, cu constituție de pastă.
Serviți câte o lingură în fiecare dimineață cu un pahar de apă și imediat tractul urinar va reveni la normal.

Iată câteva sfaturi suplimentare pentru tratarea și prevenirea infecțiilor tractului urinar:

Beți multă apă

Chiar dacă acest lucru nu sună ca un remediu special, a bea o mulțime de lichide este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru vezica urinară. Beți 8 pahare de apă pe zi, sau mai multe, dacă puteți.

Mergeți la toaletă regulat

Nu amânați nevoia de a merge la baie. Păstrarea urinei în vezica urinară nu face decât să ajute bacteriile să se multiplice rapid.

Beți ceai de pătrunjel

Pătrunjelul are proprietăți diuretice. Consumul de ceai pătrunjel poate calma sau preveni infecția urinară. Luați 2 lingurițe de pătrunjel uscat și adăugați-l la 250 ml de apă clocotită și lăsați la macerat timp de 10 minute.

Beți suc de afine sau ceai, în cazul în care aveți stomacul prea sensibil.

Sucul de afine este foarte bun pentru prevenirea infecțiilor tractului urinar. Tot ce trebuie să faceți este să beți 2 pahare de suc de afine neîndulcit zi de zi.

Beți ceai de usturoi pentru distrugerea bacteriilor

Mai mulți căței de usturoi se curăță de coajă, se amestecă și se pun în apă caldă. Se lasă la macerat timp de 5 minute înainte de a bea lichidul. Usturoiul are proprietăți antibacteriene foarte puternice.
Evitați cafeina, ciocolata și fructele citrice. Aceste ingrediente pot ajuta bacteriile să atace rapid tractul urinar.

Surse: Natural Health Care for You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *