5 moduri de a stimula creșterea naturală a părului (III)

4. Mențineți scalpul sănătos și curat

Ideea de la care se pornește este de bun simț: creșterea părului în mod natural, începe sub scalp. Nu credem că răspunsul la rărirea firelor de păr este folosirea unui ser topic sau a unei pastile magice – ideal ar fi să încercăm să îmbunătățim digestia și echilibrul hormonal. Dar, așa cum am învățat din experiență, sănătatea scalpului este un alt factor esențial.

5. Îmbunătățiți sănătatea tiroidei pentru a permite creșterea părului în mod natural

Știu din experiență că hipotiroidismul apare împreună cu o listă de simptome descurajante, inclusiv pierderea părului. Cantitatea scăzută de hormoni tiroidieni înseamnă că celulele nu produc suficientă energie, ceea ce se manifestă prin încetinirea metabolismului. Care se traduce în diminuarea ritmului de creștere a părului și intensificarea ritmului de cădere a părului.
Odată ce aflați că manifestați hipotiroidism este posibil să preferați utilizarea nutriției pentru îmbunătățirea stării de sănătate în loc de traseul medicamentos tradițional. Pentru unele persoane, dieta fără cereale aplicată în același timp cu pașii discutați mai sus pentru a îmbunătăți echilibrul hormonal, este un concept care dă cele mai bune rezultate. Dieta poate fi optimizată astfel încât să corespundă cu ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs., și pare foarte similară cu Protocolul Paleo pentru bolile autoimune.

Sursa: Empowered Sustenance

Citește și: 5 moduri de a stimula creșterea naturală a părului (I)

                   5 moduri de a stimula creșterea naturală a părului (II)

***

Crema împotriva căderii părului VivaNatura tonifică rădăcina firului de păr, îi conferă supleţe şi strălucire.
Aplicarea Cremei împotriva cãderii pãrului VivaNatura se face înainte de spălare, în primul rând la rădăcina firelor de păr, dar şi pe întreaga lor lungime. Se maseazã energic pielea capului, apoi se menţine de la 10 pânã la maxim 45 minute, apoi se spalã cu şampon şi se aplicã (dacă se doreşte) balsamul de pãr. În urma folosirii acestei creme părul va avea pentru scurtă vreme un uşor miros specific de petrol, dar eficienţa dovedită a produsului merită acest neajuns. Pentru a atenua mirosul (deşi majoritatea utilizatorilor raportează o situaţie acceptabilă), se poate folosi un balsam de păr, o apă de păr sau chiar un parfum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *