4 Trucuri eficiente pentru îndepărtarea respirației urât mirositoare

Știm cu toții știm cât poate fi de jenantă și enervantă respirația rău mirositoare, iar guma mestecată în mod constant, bomboane mentolate, sau spălatul pe dinți sunt metode comune cu care se încearcă ameliorarea situației, dar care s-ar putea să nu fie cel mai eficient mod de tratament.

Anumite alimente și caracteristici ale stilului de viață sunt de fapt legate de apariția respirației urât mirositoare, iar schimbarea acestora ar putea elimina definitiv mirosurile neplăcute. Iată câteva dintre lucrurile pe care le-ați putea face pentru a ajuta la menținerea respirației în stare proaspătă …

1. Consumați mai multe fructe și legume.

Produsele proaspete cresc producția de salivă, care ar putea ajuta la uciderea germenilor și bacteriilor din gură ce duc la apariția respirației urât mirositoare, și vă vor lăsa cu un gust răcoritor, revigorant.

2. Nu te mai ascunde de medicul dentist.

Dacă sunteți o persoană care se teme, sau pur și simplu urăște gândul de a merge la dentist, atunci este posibil să existe carii, sau chiar o eventuală afecțiune a gingiilor despre care nici măcar nu știți că pot provoca respirația urât mirositoare.

3. Reconsiderați consumul de băuturi de după servici.

Servirea unui cocktail după orele dificile de program poate suna ca un frumos mod de relaxare după o zi lungă, dar în realitate o băutură este probabil să se transforme în 4 sau 5, și poate fi cauza respirația rău mirositoare. Alcoolul poate limita de fapt, producția de salivă, și poate conduce la apariția sindromului de gură uscată, care este o cauză bine cunoscută a respirației urât mirositoare.

4. Folosiți zilnic ață dentară.

Ne amintim cu toții să ne spălăm dinții zi de zi, dar destul de puțini dintre noi uităm să facem cel mai important act, acela de utilizare a aței dentare chiar înainte de perierea dinților. Cele mai mici particulele de alimente nu pot fi eliminate prin periere, și ar putea fi cauza respirației neprietenoase.

Sursa: SimpleOrganicLife

***

junior-capsuniGennaDent – Junior este o pastă de dinți 98% naturală, pentru copii, cu aromă de căpșuni și lămâie. Este recomandată utilizarea ei, mai ales în perioada în care copii învață să se spele pe dinți. Datorită ingredientelor naturale din care este realizată, pasta de dinți nu prezintă riscuri în cazul în care este înghițită.

Pasta de dinți Junior are o formulă specială, concepută pentru copiii, chiar și de cele mai fragile vârste, având ca și componente de bază argila activă, aloe vera, propolis și extracte naturale din plante. Aceste ingrediente active acționează blând asupra dinților și gingiilor celor mici și oferă o protecție sporită împotriva dezvoltării plăcii bacteriene și a apariției cariilor.

Extractele de salvie, frag, lemn dulce, pelin, arnică au proprietăți calmante, antibacteriene, antifungice și antiinflamatoare. Sunt bogate în săruri minerale (fier, sodiu, fosfor, magneziu, potasiu, sulf, calciu, siliciu, iod, brom) vitamine A, B1, B2, C, E, K și numeroase uleiuri volatile, flavonoide și acizi fenolici care acționează ca antioxidanți. Datorită coținutului ridicat de vitamina A și calciu, aceste plante ajută la creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a dinților și oaselor.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *