Intretinerea dintilor – cu produse naturale de la VivaNatura

Periatul dintilor este elementul esential in mentinerea igienei buco-dentare. Un periat eficace spala dintii si ii lasa curati, insa fara a ii agresa. O modalitatea corecta de spalare a dintilor este foarte importanta, deoarece periatul incorect este una din cauzele cresterii sensibilitatii dentare, astfel se poate deteriora emailul dintilor, lasand loc de intrare pentru agresiuni exterioare (bacterii etc).
Daca consumati alimente acide la micul dejun este preferabil sa va periati pe dinti inaintea acestuia sau sa asteptati cel putin jumatate de ora dupa terminarea mesei.
Periatul trebuie sa fie lent, pentru a nu agresa dintele prin miscari prea violente, iar  periuta de dinti se schimba o data cu schimbarea sezoanelor (acest lucru insemnand ca nu trebuie sa tineti aceeasi periuta mai mult de 3-4 luni).
Pentru ca sanatatea dintilor este foarte importanta in armonia intregului organism, este bine sa invatam sa prevenim afectiunile dentare inca din primii ani de viata, insusindu-ne metode corecte de igiena a gurii. Pastele de dinti si apele de gura sunt elemente indispensabile in ingrijire, si de aceea este foarte important ca si aceste produse de ingrijire sa fie de cea mai buna calitate, dar in special sa fie din produse si ingrediente naturale.
ingrijire-dantura-sliderVivaNatura va propune  –Pachetul de ingrijire dentara 100% natural – Parodontik – eficient in in prevenirea si tratarea paradontozelor, gingivitelor, a singerarilor gingivale.
https://www.vivanatura.ro/wp-admin/post.php?post=87&action=edit
Dr Qureshi sustine: „Fara nici o indoiala, substanta cea mai raspunzatoare de patarea dintilor este ceaiul. Totusi, fumatul, cafeaua si altele – cum este si vinul rosu – au si ele impact negativ. Daca aveti indoieli, priviti interiorul cestii de ceai dupa ce ati baut – este intotdeauna patata. La cafea nu se intampla astfel. Oamenii care duc in zilele noastre o viata sanatoasa si beau ceaiuri de plante sunt foarte apreciati, dar aceste ceaiuri le pateaza si dintii. Din fericire, acest lucru nu este ireversibil si petele sunt usor de indepartat, iar daca indepartati petele de pe dinti, nu uitati sa continuati cu folosirea unei paste cu efect de albire pentru a preveni reaparitia petelor. Si nu uitati importanta alimentatiei sanatoase.“
VivaNatura
vine si aici cu o solutie simpla si naturala de albire a dintilor si anume “ Praf de dinti GennaDent” cu argila si plante. Iata o solutie naturala si eficace de abire a dintilor !