12 alimente și plante ce curăță plămânii și vindecă infecțiile respiratorii (I)

plamaniDetoxifierea plămânilor vă va permite să îi curățați de infecție, să reduceți riscul de cancer, extindeți capacitatea pulmonară și să reușiți să îmbunătățiți starea de sănătate a tractului respirator.
Operația este indicată în primul rând pentru fumători și persoanele care trăiesc în locuri cu aer poluat. Iată cele mai bune alimente și plante care pot curăța plămânii și vindeca infecțiile respiratorii.

Inhalații cu uleiuri esențiale

Ar trebui să faceți inhalații cu uleiuri esențiale de rozmarin sau eucalipt de două ori sau de trei ori pe săptămână, ceea ce ar ajuta la decontaminarea plămânilor.
Nu trebuie să cumpărați un dispozitiv special pentru inhalații. Tot ce trebuie să faceți este să încălziți niște apă într-o oală mare, să adăugați câteva picături de ulei esențial și să puneți un prosop deasupra capului în timp ce inhalați aburul.
Răcoritoare și încântătoare, operația vă va ajuta, de asemenea, în cazul în care aveți de a face și cu alte probleme respiratorii cum ar fi gripa, răceala sau alte probleme respiratorii.

Cele mai bune alimente care vă vor curăța plămânii

Ca toate celelalte metode de detoxifiere, curățarea pulmonară include, de asemenea, schimbări în dietă.
Știm cu toții că un regim alimentar sănătos este crucial, deoarece încurajează mecanismele naturale de curățare ale corpului și stimulează sistemul imunitar. Vă sugerăm să consumați apă, fructe și legume.

Următoarele alimente contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate a plămânilor:

Chili

Iuțeala ardeilor poate curăța mucusul din plămâni. De aceea, nasul curge atunci când mâncați alimente picante. Aceasta afectează mucusul și tarul în același mod, ceea ce determină corpul să le elimine rapid.

Apa

Cel mai bun mecanism de curățare este apa. Încercați să evitați cafeaua, sucurile sau alcoolul și să beți apă curată. Cheia pentru o sănătate excelentă este o bună hidratare, deoarece accelerează procedura de detoxifiere.

Citește și: 12 alimente și plante ce curăță plămânii și vindecă infecțiile respiratorii (II)

Sursa: HealthyFoodHouse

 

5 thoughts on “12 alimente și plante ce curăță plămânii și vindecă infecțiile respiratorii (I)

  1. Branza Marcela says:

    Am facut de doua ori pneumonie va rog sami recomandati ce ceaiuri asi putea lua pt curatarea plamanilor ca si obosesc repede si transpir foarte mult va multumesc !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *