Uleiul din germeni de grau

Astazi vom prezenta uleiul din germeni de grau, ulei natural care este inclus in produsele atent elaborate de Laboratoarele Genna – Vivanatura. Formulele si retetele produselor sunt indelung studiate astfel ca ingrediente incluse in produse sa se combine sinergic in fiecare crema sau unguent, iar produsul final sa fie o adevarata binefacere pentru clientul nostru.
Crema pentru sani si Crema anticelulitica – VivaNatura contin uleiul de germeni de grau, ale carui beneficii le puteti afla sau chiar le cunoasteti daca folositi aceste produse VivaNatura.
Uleiul din germeni de grâu – nerafinat este unul din cele mai valoroase si pretioase uleiuri din punctul de vedere al continutului de vitamine si minerale.
In primul rand contine o cantitate apreciabila de alfa-tocoferol – vitamina E care este un puternic antioxidant, rolul acesteia fiind de protejare a pielii de efectele nocive ale radicalilor liberi.
Celelalte vitamine pe care le contine uleiul din gremeni de grau sunt: vitaminele A, D, E, F ŞI K, vitaminele A si D avand un rol determinat in asimilarea calciului in oase.
In componenta acestui ulei miraculos mai sunt si acizii graşi esenţiali care sprijină funcţiile fiziologice, şi sunt esenţiali pentru sănătatea celulelor acestia sunt: Oleic-31-33%, Palmitic-12-13%, Linoleic-56%, Linolenic-1%
Proteinele si lecitina pe care le contine acest ulei in cantitati mari sunt elemente esentiale deoarece sunt generatoare de tesut si constituie substante de baza ale celulelor tesutului muschilor, parului, unghiilor si pielii.
Astfel o concentratie de 0,5 % determina o crestere cu 100 % a regenerarii celulare in numai 3 zile.
Vom enumera cateva din beneficiile produse de uleiul din germeni de grau:
– vitamina E neutralizeaza efectele daunatoare a radicalilor liberi si incetineste procesul de imbatranire a pielii,
– recomandat pentru pielea sensibila din jurul ochilor,
– protejeaza nervii si musculatura tesutului, oxigenand si favorizand detoxifierea pielii fetei,
– tonifica si revitalizeaza, normalizeaza tonusul si restabileste echilibrul epidermei, restructureaza tesutul conjunctiv afectat de trecerea anilor si hraneste pielea,
– utilizat ca ulei de masaj este un mijloc natural de marire a dimensiunilor si fermitatii sanilor la femei, astfel armonizează rapid formele corporale la femei,
folosit in alimentatie uleiul din germeni de grau contine proteine si lecitina, iar consumat in mod frecvent are efecte benefice asupra memoriei.
Astfel toate aceste componente recomanda acest ulei in pielea afectata de dermatite, eczeme, psoriazis, vergeturi, cicatrici, este eficient in tratarea acneei si a punctelor negre, si de asemenea contribuie la combaterea hirsutismului (păr în exces la femei).
Singurul aspect negativ ar fi faptul ca daca nu este pastrat asa in conditii de temperatura mai mica si constata se poate strica pierzandu-si din proprietati. Pentru a preveni acest lucru, este indicat sa se pastreze in frigider.