Uită de silicoane: șase plante care STIMULEAZĂ creșterea sânilor

Noile tendințe estetice determină apariția unor noi necesități. Prin urmare, o mulțime de femei optează pentru intervenții chirurgicale plastice care să le asigure dimensiunea optimă a sânilor. Totuși, încă o dată, se pare că natura oferă cele mai bune căi de rezolvare a acestor probleme.

Iată 6 plante extrem de benefice care vă vor ajuta să redimensionați sânii într-un mod complet natural. Acestea sunt:

Schinduful

Planta este, fără îndoială, cea mai benefică pentru astfel de probleme. Este o sămânță originară din Grecia.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să lăsați semințele de schinduf în apă peste noapte, iar a doua zi să vă masați sânii cu această apă. Puteți găsi schinduf în orice farmacie naturistă.

Anason

Este o plantă chineză bogată în ingrediente care accelerează creșterea sânilor. Prin urmare, dacă doriți să creșteți dimensiunea sânilor, ar trebui să începeți să o utilizați.

Planta se macină până se obţine o pulbere, după care se amestecă în părţi egale; din acest amestec se ia o linguriţă de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Fenicul

Aceasta este o altă rădăcinoasă utilă pentru stimularea creșterii sânilor. Feniculul conține fitoestrogeni, care stimulează creșterea sânilor și producția de lapte la mamele care alăptează. Mai mult decât atât, această plantă este bogată în dianetol, fotoanetol și anetol care măresc secreția de estrogen în organism și este recunoscută pentru capacitatea ei de reducere a colicilor la copii.

Lemn dulce

Această plantă benefică conține aceleași ingrediente ca feniculul, prin urmare, oferă aceleași efecte.

Pentru creșterea și redobândirea fermității sânilor se fac cure de câte 15-20 de zile cu tinctură de lemn-dulce, începând cu ultima zi a ciclului menstrual. Zilnic, se iau 3-4 lingurițe de tinctură, pe stomacul gol, fiecare doză administrându-se dizolvată în apă. Tratamentul este mult mai puternic decât cel cu semințe de mărar, efectele estrogenice ale lemnului-dulce fiind foarte intense.

Pueraria Mirifica

Aceasta plantă crește în Thailanda și este cel mai adesea folosita în produsele anti-îmbătrânire. Totuși, poate fi utilizată și ca ingredient activ în creme și pastile pentru creșterea sânilor.

Utilizarea produselor pe bază de Pueraria Mirifica ajută la menținerea optimă a nivelului de colagen din piele și stimulează dezvoltarea unor noi celule ale acesteia, îmbunătățind astfel aspectul sânilor.

Brusture (Arctium)

Consumul de brusture sub formă de ceaiuri, tincturi sau alte preparate pe cale internă poate crește fluxul de sânge către țesutul mamar, iar organele reproductive vor funcționa mai bine.

Brusturele, alături de lumânărică și galbenele are un rol important în drenajul limfatic. În plus, aceste plante stimulează producția de progesteron, un alt hormon care are rol de reglare a estrogenilor. Le puteți consuma sub forma de ceaiuri, capsule sau tincturi, pentru a impulsiona organismul să elimine nodulii benigni ai sânilor.

Sursa: HealthyFoodHouse

*    *    *

crema-saniCrema pentru sâni VivaNatura a reunit într-o formulă completă, ingredientele cu efecte benefice în ceea ce privește întreținerea sânilor. Utilizată în mod consecvent, crema tonifică pielea și țesuturile profunde ale sânilor, determină creșterea în volum a acestora. Substanțele active din plante, uleiuri naturale, au un conținut bogat de hormoni feminini, care contribuie la dezvoltarea sânilor.

Masajul (automasajul) sânilor realizat cu Crema pentru sâni VivaNatura poate ajuta la eliminarea anumitor deficiențe ale sânilor. Utilizarea consecventă are ca efect creșterea și tonifierea sânilor pe cale naturală, redă fermitarea și elasticitatea pielii, fiind o modalitate lipsită de riscuri. Respectând cu atenție indicațiile din prospect, apariția nodulilor la nivelul sânilor este prevenită și chiar devine posibilă “dizolvarea” nodulilor mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *