Produsele dermatocosmetice românești vin în întâmpinarea nevoilor mămicilor și bebelușilor. Uite ce îți recomandăm

Dacă ești mămică pentru prima dată, s-ar putea să te simți ușor copleșită de nevoile celui mic. Sunt importante toate lucrușoarele care îi vor decora minunat camera, la fel cum sunt importante și hainele, și suzetele și jucăriile. La rândul lor, produsele de igienă și îngrijire trebuie să fie cât se poate de sigure. Gândește-te cât de bine stă pruncul în pântecele tău timp de nouă luni, cât de ocrotit este și cât de bine se simte. Apoi, dă semne că este pregătit să cunoască o nouă lume. Viața în afara pântecelui nu trebuie să fie plină de pericole, așa cum ne propune majoritatea produselor din supermarketuri. Pielea moale și delicată, capul gingaș cu câteva fire de păr și chipul și ochii bebelușului au nevoie de o îngrijire cât mai atentă și blândă.

Cele mai multe produse convenționale, oricât ar fi de renumite sau lăudate că ar fi formulate pentru bebeluși, conțin zeci de substanțe chimice și foarte periculoase pentru sănătatea celui mic. Tocmai de aceea trebuie să îți faci lecțiile înainte de a cumpără cele necesare pentru îngrijirea bebelușului. Săpunurile, gelurile de duș, șampoanele, loțiunile, cremele, pudra de talc, detergenții de rufe și multe alte produse conțin ingrediente toxice, parfumuri sintetice, conservanți și coloranți care provoacă alergii, precum și parabeni, SLS, surfactanți și petrolatum. Sigur nu dorești ca bietul bebeluș să intre în contact cu așa ceva după ce atâta timp s-a simțit protejat în pântecele tău.

VivaNatura vine în ajutorul mămicilor cu o gamă minunată de produse naturale, procesate la rece și hipoalergenice pentru îngrijirea și igiena bebelușilor. Vorbim despre gama Bebe Drag, care conține toate produsele de care ai nevoie pentru băița și îngrijirea celui mic. Deosebit de apreciat este șamponul-gel de duș cu aloe vera și ulei de bisabolol, pe care ți-l recomandăm, tocmai pentru că bisabololul este compatibil cu pielea bebelușului tău, dar și uleiul de masaj cu tei și extract de ovăz care poate fi folosit atât pentru masarea scalpului pentru a elimina „solzișorii”, dar și pentru masarea întregului corp. La fel de îndrăgită este și loțiunea de corp cu ulei de migdale și extract de ovăz Bebe Drag, care are proprietăți excepționale de emoliere și hidratare. Din trusa cu produse de îngrijire și igienă nu trebuie să lipsească nicidecum balsamul de funduleț cu ulei de cocos și bisabolol VivaNatura, pentru ca micuțul să fie protejat împotriva iritațiilor, pruritului și eritemului fesier. La fel de eficientă pentru îngrijirea zonei acoperite de scutec este și crema de funduleț cu unt de shea și extract de ovăz, și asta pentru că untul de shea vindecă rapid iritațiile, eczemele și erupțiile cutanate.

Acum poți beneficia și de trei pachete promo VivaNatura, pe care ți le recomandăm cu toată siguranța. Astfel, vei reuși să ai grijă de bebelușul tău cu cele mai sigure produse, iar banii economisiți îi poți investi în altceva. Sigur ți-a rămas gândul la o hăinuță, un carusel muzical sau o jucărie. Pachetul promo Mami&Bebe conține șamponul-gel de duș cu aloe și bisabolol, crema de funduleț și, surpriză, mămica primește gratuit o cremă pentru sâni, formulată cu uleiuri naturale și extracte din plante, care ajută la tonifierea și rotunjirea sânilor. La fel de încântător este și pachetul promo care conține șamponul-gel de duș cu aloe și bisabolol, crema de funduleț cu unt de shea și extract de ovăz și o cremă antivergeturi cu unt de shea și cătină la 250 de mililitri. De mare ajutor este și pachetul promo „Primii dințișori”, care conține minunata loțiune de corp cu ulei de migdale și extract de ovăz, șamponul-gel de duș cu aloe vera și bisabolol și pasta de dinți cu argilă și căpșuni. Pachetele promo sunt alcătuite din produse absolut necesare pentru îngrijirea celui mic, dar au și o atenție pentru mămicile care vor să își intre cât mai rapid în formă.

Vezi AICI produsele naturale, dermatocosmetice și hipoalergenice din gama Bebe Drag pentru îngrijirea bebelușului!

Citește și:

Cum îngrijeşti pielea iritată de scutec

Bisabolol: ingredientul natural ce a uimit lumea şiinţifică

Cum faci mai plăcută baia bebeluşului

Avantajele uleiului de masaj pentru bebeluși

Educă-l de mic să se spele pe dinţi!