Povestea mea Vivanatura – Georgiana Paun, antrenor personal

Orice femeie își dorește să se răsfețe și să folosească produse de calitate. Eu personal, am încercat foarte multe variante, însă ceva îmi lipsea de fiecare dată. Nu am realizat ce, până când nu am folosit Vivanatura. Îmi lipsea ” natura” din produse.Produsele naturale, fără parabeni și cu ingrediente aduse direct din natură mi-au adus și rezultatele mult așteptate. Ce poate fi mai frumos ca atunci când folosești un produs să ai încredere în efectele acestuia și mai ales să știi ca îi dai întregului tău corp atenția cuvenită?Cred că unul dintre cele mai importante caracteristici pe care le urmărim la produsele de îngrijire este calitatea.Calitatea te convinge iremediabil să folosești produsele. Iar noi, trăim într-o epoca a produselor fals promovate și mai ales departe de a fi naturale.De aceea, este suficient să folosești un produs ca să îți dai seama despre ce vorbesc. Eu sunt mulțumită că am găsit ceva ce îmi place cu adevărat și vreau să împart cu voi bucuria de mă răsfață cu cele mai bune produse testate de mine până acum.Activez în industria sănătății și frumuseții de câțiva ani, iar pentru mine a fi natural, sănătos și a avea grijă de corpul meu reprezintă un stil de viață.Astfel, mereu am fost în căutarea produselor potrivite mie și stilului meu activ de viață.Astăzi, vreau să vă vorbesc despre un produs pe care eu îl folosesc în momentul de față.Crema hidratanta matifianta pentru ten mixt cu bambus și migdale dulci:– protejează filmul hidrolipidic al pielii;– tonifică şi armonizează emolierea pielii;– are efect fotoprotector, antirid şi antiaging.
După cum vedeți, am lăsat mai sus calitățile pentru care am ales această cremă.Am un program solicitant, însă este foarte important pentru mine ca fața mea pe parcursul zilei sa fie îngrijită și cel mai important este să arate bine.Folosesc această cremă zilnic și pot spune că folosesc și produse de machiaj, iar surpriza a fost că fondul de ten îmi rezistă mult mai bine cu această cremă ca bază.Datorită profesiei mele, sunt expusă diferiților factori externi și este nevoie să mă protejez. Lumea sportului necesită în primul rând o grijă aparte pentru imaginea.Fiind un exemplu pentru oamenii alături de care lucrez sunt atentă la produsele folosite.Astfel că, atunci când sunt întrebată ce produse folosesc să pot oferi informații de calitate persoanelor interesate.Susțin stilul de viață sănătos, de la alimentație pâna la produsele de îngrijire, deoarece ceea ce folosim ne aduce rezultate în viitor.Înainte de a fi Antrenor Personal, sunt femeie; înainte de a fi exemplul mai multor oameni sunt exemplul meu. Sunt un om ce se dedică cu pasiune profesiei și acest lucru se vede în munca mea, iar de curând am decis că îmi doresc să colaborăm doar cu oameni pasionați de munca lor.Pentru mine Vivanatura reprezintă pasiune pentru natură și frumusețe, de aceea aleg cu drag aceste produse.Abia aștept să vă vorbesc și de alte produse din această gamă. Autor:Georgiana Paunhttps://www.instagram.com/georgianapauntrainer/ Personal trainer, Fitness & Life Coach, Entrepreneur Timișoara, Romania care.georgianapauntrainer.com/online-trainingIti doresti un plus de bine ? Poti incerca cursurile academiei Abheda Yoga! Mai multe detalii pe https://abhedayoga.ro/

2 thoughts on “Povestea mea Vivanatura – Georgiana Paun, antrenor personal

  1. AskAI says:

    Ideea #Vivanatura mi se pare foarte interesanta, iar produsele pe care le folosesc ma fac sa ma simt mai bine si mai in largul meu.

    Incurajez pe oricine sa faca acelasi pas si sa se increada in produsele naturale Vivanatura.

    Folositi produse naturale si un stil deviata sanatos si asa veti arata si veti simti extraordinar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *