Proprietățile și rezultatele folosirii balsamului de funduleț dermatocosmetic Bebe Drag

Este adevărat că scutecele foarte absorbante reușesc să păstreze pielea bebelușului uscată și scad riscul erupțiilor cutanate, dar asta nu înseamnă că nu mai există niciun pericol. Urina și scaunul care acționează împreună creează un mediu acid care deteriorează pielea bebelușului, provocând roșeață, inflamații, prurit și, uneori, răni deschise asemănătoare unei arsuri. Iar când un copilaș suferă de diaree, erupțiile cutanate sunt și mai frecvente și mai violente.

Pentru a preveni erupția cutanată, aveți grijă ca bebelușul să fie mereu curat și uscat. Schimbați scutecele umede cât mai frecvent, iar după fiecare scaun, schimbați rapid scutecul și spălați zona cu mișcări blânde folosind un produs de curățare special formulat pentru bebeluși. De asemenea, foarte benefice sunt unguentele și cremele care creează o barieră protectoare la suprafața pielii, așa încât contactul dintre piele și scaun și urină este mult diminuat, la fel și riscul iritațiilor. Un astfel de produs miraculos este și balsamul de funduleț cu ulei de cocos și bisabolol Bebe Drag de la VivaNatura. Vezi aici! Acest balsam este formulat cu atâta blândețe și cu ingrediente atât de pure și sigure încât va deveni rapid aliatul tău de nădejde împotriva iritațiilor, pruritului, erupțiilor, mâncărimilor și inflamației. Dar hai mai bine să vedem de ce balsamul de funduleț Bebe Drag este atât de benefic și sigur pentru sănătatea micuțului tău.Vezi AICI

În primul rând, trebuie să îți spun că acest balsam nu are nicio urmă de substanță chimică, nu conține parabeni și este hipoalergenic. Vorbim, așadar, de un produs 100% natural, fără parfumuri artificiale, fără conservanți, fără coloranți și alte toxine. Acest balsam cu atât mai mult este recomandat bebelușilor cu piele sensibilă, cărora nu le priesc produsele parfumate și agresive din comerț.

Acum, că te-am lămurit cât de prietenos cu bebelușul tău este acest balsam, hai să vedem și ce conține în afară de renumitul ulei de cocos și ulei de bisabolol. VivaNatura a mai adăugat în acest balsam și ulei de ricin, care păstrează umiditatea naturală a pielii și creează rapid acea barieră protectoare de care îți ziceam adineauri, ulei de migdale, foarte bogat în minerale, glicozide și în acizi grași mono și polisaturați, vitamina E, care diminuează eritemul fesier și reduce senzația de uscăciune, dar și puțină glicerină, cu rol de hidratare și de stimulare a schimburilor celulare epidermice.

Din acest balsam, nu puteau să lipsească binefacerile plantelor cunoscute de ani și ani. Iată că în acest balsam și-au făcut loc puterile nebănuite ale mușețelului, gălbenelelor și pătlaginei. Despre pătlagină sigur știi că este cicatrizantă, emolientă și antiinflamatoare, iar despre gălbenele îți spun acum că au proprietăți antiinflamatoare și spasmolitice, fiind recomandate în caz de răni, erupții, înțepături și alte leziuni. Mușețelul, la rândul său, completează toate aceste efecte minunate cu acțiunea sa antitoxică, fungistatică și carminativă. Încearcă-l ACUM!?

Vedetele acestui balsam, și anume uleiul de cocos și uleiul de bisabolol, pătrund rapid în piele, nu permit apei să iasă din țesut și sunt deosebit de nutritive cu pielea bebelușului. De asemenea, uleiul de bisabolol este compatibil cu pielea micuțului, este antiiritant și grăbește vindecarea pielii. Este recomandat să folosești balsamul de funduleț cu ulei de cocos și ulei de bisabolol la fiecare schimbare de scutec. Spală ușor zona acoperită de scutec, îndepărtează orice urmă de cremă aplicată anterior și, dacă este cu putință, lasă pielea să se usuce la aer. Aplică apoi un strat subțire de balsam și pune un scutec nou. Poți afla mai multe informații despre balsamul de funduleț cu ulei de cocos și ulei de bisabolol Bebe Drag VivaNatura, accesând această pagină.

Vezi AICI produsele naturale, dermatocosmetice și hipoalergenice din gama Bebe Drag pentru îngrijirea bebelușului!

Citește și:

Cum îngrijeşti pielea iritată de scutec

Bisabolol: ingredientul natural ce a uimit lumea şiinţifică

Cum faci mai plăcută baia bebeluşului

Avantajele uleiului de masaj pentru bebeluși

Educă-l de mic să se spele pe dinţi!