De ce cade părul? Soluții

Este firesc să pierdem în fiecare zi până la 100 de fire de păr, care sunt, în realitate și în mod normal înlocuite de tot atâtea fire de păr noi.

Dar uneori firele de păr se răresc, pot să devină și mai subțiri și fragile și această generează anxietate și uneori chiar adevărate drame. Avem nevoie de păr pentru imaginea noastră, din motive profesionale și chiar pentru o integrare armonioasă în societate.

Și, de ce nu, pentru că ne place părul nostru.

Cauzele căderii nefirești a părului sunt mai multe și diferite și de aceea remediile pot avea efect doar asupra unora din cauze.

Stresul si traumele profunde: părul poate cădea accelerat sau chiar își poate schimba și culoarea în urma unor traume profunde și puternice.

Doar pare că e o glumă când oamenii spun că au albit din cauza supărărilor!

Traumele fiziologice de genul șocurilor puternice (accidente severe, interventii chirurgicale majore, boli cronice etc.). Astfel, foliculii afectati inceteaza sa mai produca noi fire, instalandu-se o pierdere ce poate fi chiar și de 75% a podoabei capilare. Aceasta poate avea loc chiar si dupa luni întregi de la experimentarea traumei.

Deficiențele nutriționale, la nivel de vitamine și proteine și fier,

efectele secundare ale medicamentelor,

bolile autoimune,

cancerul de piele,

ciroza hepatică,

ovae polichistice,

dermatita seboreica,

coafatul excesiv,

tulburări ale tiroidei,

excesul de testosteron,

alimentația săracă în fier,

pot genera caderea părului.

Eficiență de la prima utilizare !

O posibilă soluție este amestecul de uleiuri, extracte din plante și petrol din Crema naturală originală VivaNatura împotriva căderii părului, apreciată atât de femei cât și de bărbați.

Efectele benefice se pot observa încă de la prima utilizare. Astfel, înmaxim o săptămână vom putea observa că mult mai puține fire de păr cad în procesul de spălare și aceasta este ea mai bună observație pe care o putem primi și acesta chair foarte repede.

După un timp este posibil să constatăm că apar fire de păr noi acolo unde ele lipseau din cauza căderii nefirești iar părul este cu un fir mai gros și mai mătăsos.

Cum se folosește crema naturală originală VivaNatura împotriva căderii parului?

Când dorim să ne spălăm părul, mai întâi îl umezim, apoi îl tratăm cu crema de păr și masăm energic scalpul, după care rămânem cu crema pe păr timp de 15-45 de minute. După aceea absorbim excesul de cremă cu hârtie igienică sau șervețele de hârtie și ne spălăm firesc cu șampon, preferabil unul din șampoanele naturale VivaNatura.

În urma studiilor făcute și propriilor experiențe putem spune că eficiența acestui produs este excepională și doar lipsa de informare face ca o pare din oameni sa nu cunoasca acest produs. Pentru că pot fi foarte variate cauzele căderii părului, există un număr redus de cazuri în care nu avem rezultate excepționale.

 

 

Garanție de eficiență!

Daca utilizatorul este nemuțumit considerând sincer că nu avut rezultate, oferim banii înapoi pe produsul achiziționat.

Se poate cumpara telefonic sau online de AICI sau din magazinele naturiste, Bebetei și unele farmacii.

5 thoughts on “De ce cade părul? Soluții

  1. Cereces Loredana says:

    V.as ruga foarte mult sa imi spuneti,pentru mancarimea scalpului foarte tare si caderea parului ce ar fi bun sa folosesc?Analizele imi sunt bune,doar am seboree!Ma mananca scalpul si noaptea!

  2. Irina says:

    Am schimbat tot, am luat produse marca vivanatura (aproape tot). Sper sa merite investiția. Mulțumesc. (Azi pt prima data am luat Pasta de dinți India fresh). Doamne ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *