Cum ne pastram corpul tanar si atragator cat mai mult timp

Cunoscuta actrita americana Mae West spunea „Lasa-i unui barbat o mana libera, iar el o va plimba pe tot corpul tau”.
imagesCA2Y2VAK
Exista un aspect ce nu poate fi negat de nici o miscare feminista:
„Barbatul este foarte sensibil la frumusetea corpului si este, de obicei si din nefericire, ceea ce apreciaza el cel mai mult la o femeie; o femeie poate iubi un barbat doar pentru inteligenta lui sau pentru siguranta pe care i-o ofera, dar un barbat apreciaza inteligenta unei femei doar in masura in care aceasta este asociata cu frumusetea”.
Ce poate face o femeie pentru a-si mentine un corp atragator sau pentru a-si transforma corpul in zonele in care acesta mai necesita modificari pentru a ajunge la o forma cat mai armonioasa?
In primul rand, alimentatia este cel mai important factor pentru ca o femeie sa isi pastreze un corp atragator si tanar. Printr-o alimentatie sanatoasa o femeie isi poate pastra corpul tanar si suplu pana la o varsta inaintata.
„Femeia-snur”, genul care este foarte promovat astazi, nu este acea femeie care a cucerit inimile barbatilor si care a produs bucurie ochilor si inimii lor. Daca intrebam orice barbat despre cum ar trebui sa fie femeia visurilor lui, acesta ne va raspunde ca va trebui sa aiba forme foarte armonioase, sa fie la fel ca statuile vechi din India sau din Grecia antica, corpul sau sa aiba forma unei amfore.
Iata cum este prezentat un astfel de arhetip feminin in scrierile traditionale indiene:
„Femeia are un chip frumos, iar corpul ei este foarte moale, cu pielea aurie, matasoasa si delicata. Ochii ei stralucesc fermecatori, are sani mari si o talie subtire. Are mers de lebada, o voce joasa si muzicala si-i place sa se imbrace cu haine fine.” Sau: „Are un corp puternic si totodata delicat, talie subtire, sani si fese mari, are pielea bruneta sau aramie.”
Orice barbat care va fi intrebat cum ar dori sa fie femeia iubita, va spune ca doreste ca ea sa aiba trasaturi frumoase, sa aiba sani mari si fermi, o talie subtire, un abdomen plat, solduri largi si armonioase si glezne fine (cele care nu sunt inca convinse de acest lucru vor trebui sa-i observe mai mult pe barbati).
Ce ar trebui sa faca o femeie care nu are unul din aceste atribute (aspecte) dezvoltate? Sa lucreze pe partea respectiva din corp pentru a si-o armoniza. De exemplu: o femeie care are sanii mici si talie groasa. In legatura cu acest aspect s-a facut un experiment in Statele Unite prin care s-a demonstrat ca daca o femeie se imagineaza intr-un anumit fel, carpul sau se transforma conform modului in care ea s-a imaginat.
Experimentul respectiv nu a facut decat sa puna femeile in fata unor oglinzi care deformau corpul intr-un anumit mod, adica le aratau cu sanii mai mari si cu talia subtire. S-a constatat ca dupa o perioada de timp relativ scurta, corpul femeilor participante la experiment se transformase conform imaginii pe care o vazusera in oglinda. Pentru o femeie care doreste sa isi transforme corpul, cea mai simpla modalitate este de a se vizualiza cat mai des si o perioada de timp suficient de mare, cu multa forta, asa cum doreste sa ajunga. Aceasta vizualizare interioara poate fi insotita si de exercitii fizice si de o dieta adecvata pentru a accelera procesul. Este necesar ca femeia sa nu dispere daca nu au aparut rezultate dupa o zi sau o saptamana. Pentru rezultate de lunga durata este necesar un efort mai indelungat, perseverenta si incredere.
Va recomandam de asemenea ”Crema de corp cu ulei de portocal si unt de shea – VivaNatura”
Pentru cresterea sanilor este foarte eficient masajul lor cu crema in fiecare seara.
VivaNatua va recomanda ”Crema pentru sani cu extracte naturale”
O  alimentaţie lacto-vegetariană, cu multe legume şi fructe proaspete, este de natură să creeze premizele unei dezvoltări armonioase nu doar a sânilor, ci a întregului corp, în afară de acest mod natural de alimentaţie, mai există aşa-numitele alimente-medicament pentru creşterea sânilor, iar acestea sunt: măslinele negre şi uleiul virgin de măsline, soia şi mai ales germenii de soia, germenii de grâu şi uleiul de germeni de grâu, frunzele, inflorescenţele şi seminţele de mărar, frunzele de ţelină, miezul de nucă, alunele neprăjite, seminţele de floarea-soarelui neprăjit, lemn dulce, fenicul.
Aceste alimente veţi urmări să le consumaţi în cantităţi cât mai mari pe o perioadă de minim 6 luni.
Lemnul dulce impreuna cu feniculul vor trebui sa fie consumate astfel:
– planta uscata se va macina fin.
– 2 g de pulbere (amestec in parti egale) vor fi tinute sub limba timp de 20 de minute iar apoi vor fi inghitite cu apa; in perioada in care plantele vor fi tinute sub limba, se va constientiza efectul lor.
– plantele vor fi amestecat in prealabil cu apa minerala, pana vor fi usor moi.
– plantele se iau de 4 ori pe zi, la intervale de 6 ore; este o metoda traditionala de tratament cu plante medicinale, in care acestea se folosesc ca „medicament”.
Masajul sanilor
Cea mai eficientă tehnică s-a dovedit a fi cea cunoscută sub numele de „metoda doctorului Chang”, pe care o prezentăm în continuare:
1. Masajul se face din poziţia şezând, călcâiul piciorului drept îndoit presând zona clitorisului (zona de deasupra uretrei).
2. Presiunea realizată cu călcâiul drept asupra zonei numite trebuie să fie moderată, însă suficient de fermă pentru a crea chiar o stare de efervescenţă erotică.
3. O dată cu apariţia acestei stări de efervescenţă erotică, se poate începe masajul ambilor sâni, concomitent, cu mişcări circulare pentru creştere, care se fac lin, dar intens (pentru a menţine starea de efervescenţă erotică).
In starea lăuntrică favorabilă creată, se evocă intens procesul de creştere şi armonizare a sânilor, vizualizând interior sânii împliniţi şi armonioşi. In cadrul acestui masaj este foarte importantă perseverenţa zilnică şi imaginaţia creatoare.
Organismul uman, cea mai minunata creatie a Naturii, este dotat cu o inteligenta naturala, diferita de ceea ce numim in mod obisnuit inteligenta umana. Este vorba despre imensa abilitate anatomico-fiziologica investita in toate organele sale si in functionarea coordonata a acestora. Marele secret al sanatatii si armoniei este intrarea in legatura cu acele puteri tainice ale Naturii care salasluiesc nebanuite in propria noastra fiinta. Noi doar trebuie sa ne acordam cu ele si sa le lasam sa se manifeste nestingherite. In acest mod corpul se autocurata, se autovindeca si se automentine in cea mai buna forma posibila. Natura ne pune in permanenta la dispozitie energiile sale benefice; ea nu isi blocheaza propriile procese. Ne confruntam cu starea de boala si de dizarmonie numai atunci cand incalcam legile naturale ale vietii. Natura ne-a inzestrat cu instrumente potrivite pentru a ne pastra fiinta intr-un minunat echilibru si intr-o deplina armonie: bunul simt, inteligenta si intuitia.
Pentru VivaNatura:
 
Maria Mihaiu
lector formator in cosmetica
cosmeticiana