Cataplasme cu argila si suc de varza – continuarea dialogului cu domnul Stoian Filea care s-a vindecat de cancer

Asa cum am precizat ca voi reveni cu noi amanunte, in cazul domnului Filea Stoian, in articolul din 23 februarie 2011, descriam despre operatia de cancer de limfom Non-Hodkin a dansului  si miraculoasa insanatosire dupa operatie si mai ales dupa reaparitia tumorilor.
Ceea ce vreau sa subliniez astazi este extraordinara deschidere a acestui om, care este gata sa-si ofere ajutorul tuturor celor care au probleme grave de sanatate. Ajutorul dansului consta in sfaturile pe care le da si zelului pe care il depune pentru a-i convinge pe ce bolnavi de necesitatea unei alte abordari asupra problemelor de sanatate,  a schimbarii modului de viata si de hranire.
Am constatat aceasta  in doua cazuri in care i-am cerut ajutorul  s-a implicat total si m-a rugat sa il las sa vorbeasca dansul cu aceste persoane deoarece spunea ca ”impactul asupra unui om bolnav, suferind este asigurat daca vorbesc eu cu bolnavul”.
Astazi mi-a descris reteta cataplasmei cu argila, miere si suc de varza:
Sucul de varza stors din varza proaspata se amesteca cu o lingura de miere naturala si apoi se omogenizeaza cu argila pana se obtine o pasta moale (de consistenta unei smantani)si care se poate intinde usor pe piele in zona organelor bolnave . Cantitatile sunt in functie de suprafata pe care se intinde cataplasma.
Se intinde cataplasma pe zona bonava si se badijoneaza locul respectiv cu folie alimentara sau tifon, se schimba din 3 in 3 ore,  pe timpul noptii se poate pastra  cataplasma si se indeparteaza a doua zi. Cataplasma odata indepartata se arunca deoarece ea  acumuleaza toxinele din organism si in special din zona bolnava. In acest sens mi-a dat exemplul urmator:
”Am inceput acest tratament dupa operatie  in paralel cu sedintele de chimioterapie. Substantele folosite in chimoterapie erau de culoare rosie, iar cataplasmele dupa 3 ore la indepartarea lor aveau culoarea rosie. ” Acest fenomen a fost prezent doar in aceea perioada.
A  urmat cu regularitate acet tratament circa 6 luni dupa operatie, iar astazi il mai face dar nu in fiecare zi.
Acesta cataplasma este folosita si de persoane cu tumori canceroase care nu au fost operate, de persoane care sufera de alte afectiuni ale organelor interne.
Noi va sfatuim ca inainte de a incepe un astfel de tratament sa il contactati,  postam din nou adresa dansului de mail.
Stoian Filea:
etz_cata@yahoo.com
Analizele pe care le-a efectuat pe 11 martie sunt relevante, adica atit analizele de computer tomograf (de cancer) si cat analizele de singe, (la ficat) sunt foarte bune.