5 Uleiuri esențiale pentru camping care calmează înțepăturile de țânțari, răcoresc și energizează

Când faceți camping, există unele elemente esențiale de care avem nevoie: un cort, un sac de dormit, o lanternă și hârtie igienică. Dar de uleiuri știți? Care sunt uleiurile esențiale pentru camping care vă vor ajuta să vă mențineți starea de sănătate și siguranță vara?

Uleiurile esențiale prezintă o serie întreagă de beneficii de sănătate, în funcție de uleiul despre care vorbim. Unele netezesc pielea, unele calmează iritațiile nazale și alergiile, iar altele adaugă strălucire și factor „special” părului tău.

Lavanda

Calmează mușcăturile de insecte, tăieturile zgârieturile și vânătăile. De asemenea, este eficientă pentru ameliorarea arsurilor solare.

Amestec pentru aer liber

Acesta este alcătuit din cocos, lămâie, eucalipt, citronelă, lemongrass și alte uleiuri esențiale, la alegere. Cea mai bună utilizare a acestui ulei esențial este ca spray împotriva insectelor: se amestecă 10-12 picături cu 30-40 ml de apă într-o sticlă cu pulverizator și sunteți gata mai devreme decât se așează cortul.

Mentă

Acesta vă ține treaz și alert, și are, de asemenea, efect de răcorire. Striviți menta în mâini și respirați pe nas pentru a înviora simțurile.

Melaleuca

Se curăță și dezinfectează tăieturile, zgârieturile și rănile. Aplicați câteva picături, apoi utilizați lavanda pentru a reduce umflăturile și durerea.

Măghiran și tămâie

Ameliorează și reduce durerile de cap. Se amestecă 6 picături de fiecare într-o capsulă, sau pune o picătură de tămâie pe degetul mare și apoi se menține pe cerul gurii de 30 de secunde.

Amestec relaxant

Durerile și insomnia sunt toate ameliorate de acest amestec liniștitor. De obicei, un amestec de perișor, camfor, mentă, pelin, mușețel, Helichrysum, și osmanthus, calmează și răcorește corpul și mintea.

Sursa: The Hearty Soul

***

Senzația de picioare obosite, dureroase și grele care apare de obicei la sfârșitul unei zile. Picioare obosite, stresante de muncă, sau cauzată de temperaturile ridicate din timpul verii, statul prelungit în picioare, lucrul îndelungat la birou, mersul pe tocuri, este o problemă firească a omului contemporan. Dacă este remediată la timp, ea se limitează la un simplu disconfort, care va dispare în cele din urmă, evitând astfel agravarea tulburărilor de circulație.

Balsamul răcoritor, cu eucalipt, pentru picioare umflate și obosite VivaNatura, este soluția optimă pentru alinarea acestor simptome. Principiile active din plante sunt combinate sinergic într-o formulă ideală pentru revigorarea și revitalizarea picioarelor obosite, cu efectele stimulativ-decongestionate a picioarelor umflate. Masarea picioarelor cu Balsamul răcoritor cu eucalipt VivaNatura răsfață și energizează picioarele, oferă o senzație de confort și hidratare. Stimulează circulația venoasă, calmează și răcorește picioarele grele și inflamate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *