4 Semne de avertizare că este momentul să îți detoxifiezi corpul

Toxinele, sunt în mod natural absorbite în organism prin activități zilnice simple. Totuși există unele alegeri legate de stilul de viață, inclusiv fumatul și consumul de băuturi alcoolice care cauzează acumularea mai rapidă de toxine. Prezența toxinelor în organism poate provoca senzații de iritare, sau dimpotrivă, letargie și poate crește chiar și riscul de boli. Aflați dacă aveți nevoie de un detox al întregului organism verificând următoarele simptome …

1. Ați câștigat în greutate în mod neașteptat.

În cazul în care stilul de viață include o dietă sănătoasă și exerciții fizice de rutină bine organizate și încă mai câștigați în greutate, ar putea fi o problemă mai profundă. Acest simptom s-ar putea datora unui dezechilibru hormonal cauzat de o acumulare excesivă de toxine în organism. Cu toate acestea, dacă aveți o alimentație nesănătoasă, ar fi cel mai bine să începeți să mâncați sănătos pentru a îmbunătăți aceste simptome.

2. Aveți respirație urât mirositoare?

În timp ce periajul constant și igiena dentară corespunzătoare sunt importante pentru o respirație proaspătă, o cantitate copleșitoare de toxine poate fi, de asemenea, cauza respirației rău mirositoare. Toxinele ar putea fi cauza pentru care sistemul digestiv funcționează în mod necorespunzător, ceea ce determină apariția halenei. Mai mult, respirația urât mirositoare poate fi rezultatul unei boli hepatice, sau  al unor probleme în alte zone vitale ale corpului.

3. Probleme ale pielii.

Dacă suferiți în mod constant de erupții cutanate, sau de acnee, aceste afecțiuni sunt, cel mai probabil , legate de o supraîncărcare cu toxine a organismului. În timp ce acneea este cea mai frecventă afecțiune a pielii, persoanele cu astfel de probleme experimentează psoriazis, ochii umflați, și eczeme care sunt, de asemenea, efectele acumulării de toxine în corp.

4. Digestie slabă.

Atunci este blocat de toxine, este foarte greu pentru sistemul digestiv să funcționeze corect. În cazul în care organismul nu poate elibera deșeurile metabolice în mod corespunzător este posibil să manifestați oboseală, letargie, și slăbirea sistemului imunitar.

Sursa: SimpleOrganicLife

***

final_571440314Aloe Plant – gel pentru piele

Aloe Plant este un gel 100% natural de aloe vera, cu argint coloidal și ulei de tea tree. Gelul conține o concentrație mare de aloe vera și poate fi utilizat pentru diverse afecțiuni cutanate.

Aloe Vera este o plantă minune care are multiple efecte benefice asupra organismului uman. Ea acționează la nivel tegumentar, având proprietăți cicatrizante extraordinare și regeneratoare. Aloe Vera este antiseptică, antimicotică, antibacteriană, antiinflamatoare, dezinfectantă, analgezică, antioxidantă (încetinește procesul de îmbătrânire a pielii), purificatoare și detoxifiantă. Planta conține vitaminele A, B1, B2, B6, minerale, precum și o mare cantitate de aminoacizi și enzime, ușor asimilabile.

Astfel, prin calitățile sale curative excepționale, gelul de aloe vera este un remediu ideal pentru multiple afecțiuni cutanate: previne și ameliorează acneea, arsurile solare, arsurile de orice fel, erupțiile cutanate, micozele (produse de ciuperci parazitare ale pielii), diversele alergii și mâncărimi, eczemele, urticaria, ridurile, zona zoster, psoriazis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *