3 Ingrediente naturale care albesc dinții și contribuie la menținerea sănătății bucale

Americanii cheltuiesc peste 1,4 miliarde de dolari pe produse disponibile la vânzare fără rețetă, pentru albirea dinților, în fiecare an! Asta înseamnă o mulțime de bani!

Aproape toată lumea dorește să aibă dinți mai albi. În timp ce există o varietate de opțiuni disponibile, cele mai multe persoane nu se gândesc la metode naturale. Vă vom oferi o astfel de soluție, despre care credem că merită cu siguranță o încercare!

Bicarbonatul de sodiu este un abraziv blând, care poate ajuta la ștergerea petelor de pe suprafața dinților și poate reduce acumularea plăcii dentare.

Acțiunea de oxidare a peroxidului de hidrogen permite substanțelor active să pătrundă chiar și în cele mai dificile locuri pentru a combate acumularea de bacterii. Utilizarea peroxidului de hidrogen pentru sănătatea orală este o metodă demonstrată științific de protejare împotriva gingivitei, sau a gingiilor inflamate / sângerărilor.

În acest caz, adăugarea unui ulei esențial de mentă oferă o senzație de prospețime, și, de asemenea, ajută la îndepărtarea respirației urât mirositoare!

Soluție de albire a dinților DIY

• 1 lingură de bicarbonat de sodiu
• 5 picături de apă oxigenată 3%
• 1-3 picături de ulei esențial de mentă

Adăugați toate cele trei ingrediente într-un castron mic și amestecați bine cu un tel mic sau cu o furculiță. Folosiți o cantitate mică din amestec pe periuța de dinți, adăugând cantități suplimentare, după cum este necesar.

Sursa: OneGoodThing

 * * *

GennaDent Herbal 80 ml

gerbal 80GennaDent Herbal este o pastă de dinți spumantă, cu argilă și plante, cu un conținut de 95% substanțe naturale, pentru uz curent. Deoarece pastele de dinți naturale sunt altfel decât cele cu care ne-am obișnuit, Laboratoarele GennaDent au găsit o soluție adaptată preferințelor majorității consumatorilor, combinând eficiența unei paste de dinți naturale, cu proprietățile unei paste de dinți comerciale.

Formula pastei de dinți Herbal are la bază ingrediente active cu un rol protector la nivelul întregii cavități bucale și al gingiilor, împiedică formarea tartrului și apariția cariilor. Argila activă, propolisul, aloe vera și extractele naturale din plante acționează sinergic, potențențându-și calitățile curative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *