Sangerările gingivale duc, în cele din urma la căderea dintilor. Soluții reale și naturale – GennaDent cu argilă

Dacă atunci când ne spalăm pe dinți chiuveta devine rosie înseamnă că gingiile noastre sângerează cu ușurință. În mod normal aceasta nu este o veste bună, deoarece cauzele medicale nu se cunosc și, de obicei, sângerările gingivale duc la parodontoze.

Simptomele asociate sunt, apoi, retragerea gingivală, durere la atingerea dintelui cu limba, mobilitate pe o direcție, pe două direcții și în final, căderea aparent inevitabla a corpului dentar.

O soluție naturală și originală, realizată în România este pasta de dinți cu argilă și plante Gennadent PARODONTIK de la VivaNatura.

Fără fluor și substanțe dăunătoare, atât de naturală încât ar putea fi înghițită!

Chiar e bună și face ce spune – ajută semnificativ la ameliorarea și stoparea relativ rapidă a sângerărilor gingivale și tonifică gingiile.

Trebuie doar să rămânem mai mult timp cu pasta de dinți în gură după periaj (2 – 4 minute) înainte de a clăti gura.

Dacă vrem să ajutăm mai bine regenerarea gingiei și oprirea retractiei gingivale putem folosi Gennadent FORTE de la VivaNatura – pasta de dinți cu argilă și propolis care conține foarte mult propolis – atât de mult încât culoarea pastei de dinți este maronie.

După periaj este bine să rămânem mai mult timp cu pasta de dinți în gură după periaj (2 – 4 minute) înainte de a clăti gura dar chiar si câteva ore poate fi menținută pe gingii o cataplasmă din Gennadent FORTE de la VivaNatura – pasta de dinți cu argilă și propolis.

Paste dinți atât de naturale încât pot fi înghițite. !

Fostul rector Malița Cinel al facultății de Stomatologie din București

despre pastele de dinți GennaDent cu argilă.