GennaDent Parodontik – pachetul de ingrijire dentara – o șansă naturală și eficientă pentru ameliorarea parodontozelor

  Pachetul conține produsele pentru ingrijire dentară GennaDent, Parodontik și Gennadent Forte, ambele conținând argilă activă și plante. Datorită compoziției specifice, nu a fost posibil să fie incluse într-o singură pastă de dinți toate avantajele acestor două produse.
Pentru rezultate foarte bune în periajul zilnic se recomandă GennaDent FORTE, care conține o cantitate mare de propolis și Aloe.
Pentru eficiență în gingivite, parodontite, răni și abcese în cavitatea bucală, produsele (atât GennaDent Parodontik cât și GennaDent Forte, folosite alternativ) se aplică și se mențin pe gingie minim 15 minute, atât pe fața internă linguală cât și pe cea externă ( vestibul – între buză și gingie), după care se clătește.
Nici unul din aceste produse NU CONȚINE FLUOR.
Posibilul efect benefic al fluorului este considerat de mulți specialiști discutabil, în comparație cu efectele secundare. Aceste produse pot fi folosite și în timpul tratamentelor homeopatice, deoarece nu conțin substanțe care sunt interzise în timpul unor astfel de tratamente.
Materiile prime prezente în aceste două paste de dinți au avize alimentare și toate sunt perfect naturale și ecologice. Din această cauză, aceste paste de dinți nu prezintă risc la ingerarea accidentală a unor mici cantități.
Leonard Radut formula.