„Frumuseţea nu este întâmplătoare” si se poate mentine cu crema de fata pentru ten sensibil – VivaNatura

„Frumuseţea nu este întâmplătoare” si in mod cert frumusetea se intretine si ingrijeste pentru a o putea pastra un timp cat mai indelungat. Un chip frumos se recomanda acel chip care are un  ten sanatos stralucitor si frumos, iar acesta se dobândeşte şi se păstrează printr-o alimentatie, corecta cu ingrijiri zilnice şi nu in ultimul rand este nevoie si de ajutorul unui specialist.
Frumuseatea tenului depinde de o serie de factori interni si externi cat si de mostenirea genetica. Ingrijirea corecta a tenului porneste de la hranirea si hidratarea corespunzatoare a corpului, eliminarea factorilor de stress, a toxinelor, protejarea fetei de razele foarte puternice ale soarelui si de gerul aprig al unor zile de iarna.
Putem spune că mulţi factori pot influenţa structura şi compoziţia pielii, acestia având o importanţă vitală asupra esteticului pielii.  Tulburările nervoase, de ordin digestiv precum şi lumina puternică influenţează sistemul de hrănire al pielii, ducând la apariţia ridurilor superficiale, profunde şi de expresie.
In peste 70% din cazuri pielea este afectata datorita factorilor externi. În zona feţei acţionează 22 de muşchi, angrenaţi în mişcările acesteia, iar cca. 14  muşchi acţionează în deschiderea şi închiderea pleoapei.
Cu trecerea anilor elastina si colagenul, produsii esentiali pentru mentinerea unui ten frumos, se produc in cantitati tot mai mici in derm, ceea ce duce la aparitia ridurilor si a unui ten tern lipsit de stralucire si vitalitate.
Nu este un lucru dificil să îţi menţii sănătatea şi frumuseţea pielii, trebuie doar să o ingrijeşti corespunzător şi să fii sigur că ai o alimentaţie sănătoasă.
VivaNatura a creat o crema de fata speciala pentru tenul normal si sensibil care contine o bogatie de uleiuri pretioase cum sunt cele de jojoba, migdale, masline, germeni de grau care impletite cu substantele active din aloe vera ce au un efect regenerator si calmant asupra tesuturilor agresate si iritate.
Acidul hyaluronic este cel mai puternic hidratant si umectant cunoscut, poate ingloba apa de 500 de ori fata de greutatea sa, ceea ce-i confera, pielii finete, excelente efecte antirid si promoveaza aparitia de noi celulare.
In formula „Cremei de fata Vivanatura” s-a mai inglobat apa cu naoparticule de aur si argint, aceste metale coloidale au menirea de a stimula productia de colagen si elastina, maresc rezistenta la radiatiile UV si apara pielea de agresiunile bacterine sau microbiene.
Revenind la factorii care determina o piele frumoasa ajungem din nou la vitamine – vitaminele – despre care spunem si aici ca reprezinta adevarate cocktailuri de sanatate pentru piele, ele fiind obligatorii pentru o piele frumoasa si sanatoasa.
Vitaminelor esenţiale pentru menţinerea frumuseţii pielii şi sursele lor de provenienţă naturala:
– vitamina C: se găseşte  în citrice precum portocalele, varza alba, brocoli;
– vitamina A: sursele de vitamina A sunt papaya, portocala, gălbenuşul de ou;
– vitamina B: poate fi procurată din legumele cu frunze, cereale şi drojdia de bere;
– vitamina E: se găseşte în brocoli, alune etc.
Vitaminele ajuta pielea sa-si pastreze mai mult timp tineretea, chiar si atunci când au un uz extrem. Aceasta se refera în primul rând la vitaminele A, E si C, ele sunt în stare sa neutralizeze moleculele agresive care accelereaza îmbatrânirea pielii adica „radicalii liberi”ce intra în legatura cu celulele sanatoase si devin daunatori prin slabirea rezistentei celulelor.
Prin aplicarea zilnica a “Cremei de fata pentru ten normal si sensibil” pielea fetei devine mai stralucitoare prin hidratare intensa si de lunga durata.
 
pentru VivaNatura
Maria Mihaiu – cosmeticiana
lector formator in cosmetica