Cele mai eficiente tratamente naturale pentru îndreptarea părului

Multe dintre noi doresc să aibă păr strălucitor, neted și drept. Faptul că părul drept a rămas în tendințele modei, este un alt factor demn de luat în seamă. Desigur, îndreptarea permanentă a părului vă oferă rezultatele așteptate timp de un an. Dar, după un an, veți sfârși cu părul și mai dificil de îngrijit, cu capete despicate și întărite.

Ei bine, există câteva ingrediente naturale care pot îndrepta părul, atât pe cel natural ondulat, cât și pe cel permanent. Remediile naturale nu vor afecta părul așa cum fac substanțele chimice din produsele care se găsesc în comerț. Așadar, pregătiți-vă să aveți părul strălucitor, sănătos și drept la domiciliu fără a cheltui o sumă importantă de bani.

1.Ulei de ricin

Încălziți o cantitate mică de ulei de ricin. În timp ce uleiul este încă cald, aplicați-l pe scalp și masați. Împachetați părul cu un prosop cald (înmuiat în apă caldă). Spălați după 30 de minute. Uleiul de ricin ajută la îndreptarea părului în mod natural.

2. Făină de orez și ou

Preparați un amestec dintr-un ou la care adăugați 5 linguri de făină de orez împreună cu 1 ceașcă de argilă. Se amestecă și se aplică pe păr. Lăsați amestecul să acționeze timp de o oră. Apoi, clătiți bine cu șampon. Aplicați această mască de păr o dată pe săptămână, timp de câteva luni.

3. Țelină

Luați o grămadă de țelină și extrageți sucul. Păstrați-l într-o sticlă și lăsați-l să oxideze peste noapte. Aplicați acest suc de la rădăcină spre vârfurile părului, în dimineața următoare. Acoperiți-l timp de o jumătate de oră cu un prosop. Spălați-l și lăsați-l să se usuce.

4. Mască de păr cu banane și papaya

Preparați un amestec de banane și papaya în proporție egală. Adăugați 1 lingură de miere și amestecați totul bine. Aplicați masca de păr. Lăsați-o să se usuce complet. Spălați-vă și veți observa imediat diferența.

Sursa: HomeRemedyShop

***

Balsamul de păr este un produs natural, ce conține ingredienți activi cu efect regenerant și nutritiv, care întăresc și prelungesc efectul Șamponului VivaNatura. Componentele naturale ale balsamului de păr VivaNatura au proprietatea de a reface structura degradată a firului de păr, care este adesea supus agresiunii mediului extern (soare, vânt, vopsea de păr, placă sau ondulator). Părul necesită o îngrijire specială atât vara, cât și iarna, întrucât soarele puternic și umiditatea, greul și vântul afectează structura firului de păr. În acest caz, este indicat să folosim, la fiecare spălare, un balsam natural care “îmblânzește” părul și îi conferă strălucire și volum. Balsamul de păr cu Aloe și Tătăneasă este ideal pentru a avea un păr sănătos și plin de vitalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *