Cele mai bune ALIMENTE pentru un păr STRĂLUCITOR

Dacă obținerea unui păr superb și lucios este unul dintre scopurile dvs. pe termen lung, atunci menținerea unei diete potrivite pentru un păr strălucitor devine o necesitate. Așadar, este indicat să adoptați o dietă echilibrată care să includă fructe de mare, carne și ouă și să consumați o cantitate suficientă de apă.

Alimentele cât mai naturale au rolul de a spori sănătatea părului dvs. și sunt motivul principal pentru care rezultatele dorite vor putea fi observate rapid. Iată o listă cu alimentele pe care trebuie să le includeți în dieta dvs. dacă doriți să aveți un păr neted și strălucitor.

1. Legume pentru păr strălucitor

Legumele cu frunze verzi, cum ar fi kale, broccoli și spanac, trebuie să fie o parte obișnuită a dietei. Acestea sunt recomandate datorită faptului că sunt bogate în acizi omega-3, proteine ​​și minerale esențiale, cum ar fi potasiul, zincul, seleniul, fierul, magneziul și calciul, care îmbunătățesc starea sănătății părului și susțin aportul de nutrienți la nivelul foliculilor piloși.

2. Fructe pentru păr strălucitor

Fructele ar trebui să fie o parte importantă a dietei dvs. datorită conținutului bogat de vitamine și minerale. Consumul de fructe, cum ar fi banane, avocado, pepene galben, struguri, mere, lămâi, roșii și papaya, vor contribui mult la îmbunătățirea sănătății părului.

3. Nuci pentru păr strălucitor

Nucile sunt o sursă bogată de acizi grași și minerale, cum ar fi zincul. Acestea sunt, de asemenea, o opțiune sănătoasă de gustare între mese. Consumați câteva nuci în fiecare zi pentru un păr strălucitor și plin de farmec.

4. Bere pentru păr strălucitor

O mulțime de șampoane și balsamuri comerciale includ berea pe lista ingredientelor principale ale produselor. Aceasta se datorează faptului că ingredientele de bază ale berei, malțul și hameiul, sunt bogate în proteine care îmbracă părul și îl hrănesc, lăsând șuvițele moi și mătăsoase. Pentru a folosi berea după spălarea părului, turnați două cești de bere într-o cană și lăsați-o să stea peste noapte pentru a elimina excesul de dioxid de carbon. Șamponați părul și apoi folosiți berea pentru clătire. Masați-vă părul timp de câteva minute și apoi clătiți-l cu apă rece sau călduță.

Sursa: StyleCraze

.     .     .

Șamponul pentru păr uscat cu Aloe și Brusture

VivaNatura își completează gama de produse pentru îngrijirea părului cu noul Șampon pentru păr uscat cu Aloe și Brusture. Este un șampon recomandat pentru fortificarea și regenerarea naturală a părului uscat, fragil și lipsit de vitalitate. Factorii care determină uscarea părului pot fi atât de natură înternă cît și externi: expunerea îndelungată la soare, spălatul excesiv – în special cu produse pe bază de substanțe chimice puternice -, folosirea de produse pentru hairstyling, a uscătorului de păr, a plăcii de păr, vopsirea părului, etc. Cantitatea insuficientă de uleiuri și hidratanți naturali, reprezintă cauza deshidratării. Părul uscat este friabil (se rupe ușor), se electrizează, îi lipsește strălucirea, flexibilitatea și rezistența. Este aspru la atingere și are un aspect tern. Șamponul natural de la VivaNatura pentru păr uscat oferă hidratarea optimă necesară acestui tip de păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *