Bebe Drag – dermatocosmetice naturale pentru îngrijirea completă a bebelușului

BEBE DRAG de la VIVANATURA este gama de dermatocosmetice naturale (99%-100%) hipoalergenice, destinate îngrijirii bebelușilor și copiilor mici.  Gama Bebe Drag este structurată astfel încât să ajute mămicile în cele două momente cheie ale îngrijirii bebelușilor: momentul schimbării scutecului și momentul îmbăierii. Valoarea practică a gamei Bebe Drag este foarte mare – deoarece simplifică și îmbunătățește în mod semnificativ igiena bebelusului, făcând-o mai comfortabilă.
În conceperea acestei game s-a acordat o maximă importanță selectării ingredientelor. S-a avut în vedere ca rețetele să fie realizate doar din componente naturale și de origine naturală, cu principii bio-disponibile active și eficiente – care să aducă beneficii reale pentru sănătatea celui mic. Au fost excluse din toate compozițiile ingredientele cu potențial nociv (alergenic și chiar toxic) – cum ar fi PEG-uri, parabeni, fenoxietanoli, SLS-uri, coloranți, dar și ingredientele de origine animală. Toate produsele Bebe Drag sunt hipoalergenige, testate dermatologic și se realizează numai prin procesare la rece. Toate rețetele sunt originale, concepute de Laboratoarele Genna Vivanatura sub marca “Leonard Radutz Formula”.

Pentru spălatul și îmbăierea copiilor mici, din prima zi de viață – de la 0 ani, sunt indicate:

Bebe Drag Sampon&Gel de duș cu aloe si bisabololdin ingrediente 99% naturale, creat pentru a proteja pelicula hidrolipidică ce nu este dezvoltată suficient – se foloseste pentru baia sau spălarea parțială a bebelușului. Conține bisabolol natural ce reduce roșeața și disconfortul, este compatibil cu pielea sensibilă a bebelușului și accelerează refacerea barierei cutanate. Aloe vera hidratează, dă consistență și strălucire părului și contribuie la menținerea echilibrului hidric al pielii.

Bebe Drag Lotiune de corp cu ulei de migdale si extract de ovaz, din ingrediente 100% naturale și de origine naturală se aplica pe pielea proaspăt spălată. Împiedică deshidratarea și se absoarbe repede în piele, oferind senzația de hidratare. Uleiul de migdale pătrunde rapid în piele, este nutritiv și contribuie la formarea unui strat protector cutanat ce previne deshidratarea. Din compoziția loțiunii nu lipsește bisabololul natural, alături de extractul concentrat din gălbenele, pătlagină și mușețel. Este recomadată pentru toate tipurile de piele – sensibilă, iritată, cu prurit sau înroșită. Se recomandă aplicarea sa imediat după baie pe întregul corp, inclusiv pe față. Nu pătează hainele și nu lasă urme grase.

Bebe Drag Ulei pentru pielea capului și masaj, cu tei si extract de ovăz, din ingrediente 99,7% naturale și de origine naturală se folosește după baie pentru îndepărtarea cojițelor de pe capul bebelușului și pentru masarea întregului corp. Se absoarbe repede în piele și asigură o senzație imediată de emoliere și protecție pe zona folosită. Uleiul de sâmburi de struguri pătrunde rapid în piele, este emolient, nutritiv, hidratant și contribuie la formarea unui film protector cutanat. Uleiul de soia conține antioxidanți puternici precum vitaminele E, K și acizi grași care previn deshidratarea si ajută la regenerarea pielii. Conține bisabolol natural. Este recomandat pentru toate tipurile de piele sensibilă.

Pentru îngijirea pielii după fiecare folosire a scutecului, încă din prima zi de viață – de la 0 ani sunt indicate:

Bebe Drag Cremă de funduleț cu unt de shea și extract de ovăz, din ingrediente 100% naturale și de origine naturala. Datorita agenților emolienți, acizilor grași și oxidului de zinc din compozitie crema asigură emoliere, protecție și senzație de hidratare pe o perioadă lungă de timp. Untul de shea, uleiul de migdale și lanolina vegetală pătrund rapid în piele, au proprietăți nutritive și protectoare. Oxidul de zinc este absorbant, slab astringent și antiseptic și contribuie la calmarea iritației. Se recomandă după fiecare folosire a scutecului.

Bebe Drag Balsam de funduleț cu ulei de cocos și bisabolol, din ingrediente 100% naturale și de origine naturală, oferă o îngrijire delicată a pielii fundulețului bebelușului. Uneori, din cauza scutecului, pielea bebelușului se poate irita. Formula bogată în agenți emolienți și acizi grași asigură hidratare pe o perioadă lungă de timp, formând un strat protector rezistent la frecare și umiditate, adjuvant în dermatita de scutec. Este un produs eficient și blând, iar folosirea lui este recomandată după fiecare folosire a scutecului.

Pentru igiena bebelușilor de la 1 an, dupa primele 12 luni de viață, se recomandă:

Bebe Drag Gel de duș cu aloe și unt de shea 99% natural și din ingrediente naturale – este special creat pentru a proteja pielea bebelușului și stratul protector natural al pielii. Ingredientele active asigură senzația de emoliere și hidratare. Untul de shea catifelează și calmează pielea, îi întărește bariera de protecție. Extractul concentrat din gălbenele, pătlagină și mușețel calmează pielea bebelușului. Aloe vera contribuie la menținerea echilibrului hidric al pielii. În plus, este bine tolerat la nivel cutanat și ocular.
Bebe Drag Șampon cu Aloe și Salvie 99% natural și din ingrediente naturale protejeaza bariera cutanată intensificând stratul protector natural al pielii de la nivelul capului. Textura sa ușoară curăță delicat, iar ingredientele active asigură senzația de hidratare, lăsând părul moale și mătăsos, usor de pieptanat. Toleranță cutanată și oculară excelentă.
Bebe Drag Pastă de Dinți cu Argilă și Căpșuni – 99,5% naturală are o formulă special concepută pentru copiii chiar și de cele mai fragede vârste (1 an), având ca și componente de bază argilă, aloe vera și extracte naturale din plante. Nu conține fluor! Fluorul este o substanţă chimică cu un anumit grad de toxicitate și poate determina uneori tulburări ale stării de sănătate. Nu formează spumă! Aroma plăcută îl ajută pe cel mic să își formeze deprinderea de a folosi pastă de dinți și de a se adapta acestui obicei de igienă dentară.

Deși sunt destinate și concepute special pentru bebeluși, produsele Bebe Drag pot fi utilizate de către toata familia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *