Balsam de par de origine naturala cu Aloe si Tataneasa

 
Parul necesita o ingrijire speciala vara, intrucat soarele puternic si umiditatea, afecteaza structura firului de par.In acest caz, este indicat sa folosim, la fiecare spalare, un balsam natural care „imblanzeste”parul si ii confera stralucire si volum.Balsamul de par este un produs cremos ce contine ingredienti activi,  cu efect regenerant si nutritiv ce intaresc si prelungesc efectul Samponuluiulu  de asemenea natural,  cu lamaie si argan.
Componentele naturale au proprietatea de a reface structura degradata a firului de par – care e supus agresiunii din mediul extern ( soare, vant,  umiditate,  vopsea de par,  placa sau ondulator ).  Pentru a avea un par matasos si plin de viata ,  folosim,  dupa fiecare spalare, Balsam de par de origine naturala cu Aloe si Tataneasa! Este ideal pentru a avea  un par sanatos,  cu volum si stralucire! Adio,  par fin,  tern sau rebel! Balsamul natural cu aloe si tataneasa,  ingrijeste, catifeleaza, pastreaza culoarea, activeaza luciul, reda buclele proaspete, stimuleaza cresterea, detoxifica impotriva agentilor de degradare.
Indiferent de natura parului – deteriorat sau ondulat,  rar sau des,  subtire sau uscat, balsamul solutioneaza.  Se aplica pe parul proaspat spalat,  se maseaza usor varfurile si se lasa sa actioneze cateva minute. Masajul ascendent,  intensifica circulatia accentuand beneficiile naturale ale balsamului. Parul va fi clatit foarte bine cu apa calduta,  pentru a nu fi incarcat. Poate fi folosit pentru toate tipurile de par.  Are efect antistatic .
99% din ingrediente sunt naturale.
Leonard Radutz  formula