Magic Boost pentru remodelarea bustului

Magic Boost pentru remodelarea bustului

Bustul este unul dintre cele mai universale elemente ale frumuseții corporale feminine din toate timpurile.
Astăzi predomină senzualitatea, iar imaginea frumuseții feminine include un sân generos dezvăluit parțial care ne relevează potențialul său erotic.
Cu toate acestea, femeile rămân foarte sensibile la ambivalență – creșterea sânilor/ sâni seducători – și pentru multe femei este important să aibă grijă de sânul lor cu un stil de viață adecvat.
De asemenea, a devenit esențial să ai grijă de aspectul bustului pentru creșterea încrederii de sine și a bunăstării emoționale.

De ce să alegi crema MAGIC BOOST pentru remodelarea sânilor de la Vivanatura?

Remodelarea bustului cu fitoestrogeni și peptide

Magic Boost are o tripla actiune:

  • onține fitoestrogeni (din plante) cu efect benefic asupra glandei mamare – întărește conținutul de fibre de colagen și elastina – amplifică stratul adipos de la nivelul sânilor
  • crema conține și extractul de tamarind, care este un înlocuitor natural mai puternic al acidului hialuronic care hidratează țesutul mamar (contribuie la amplificarea volumului sânilor și cu apă corporală) și menține elasticitatea pielii
  • prin sinergia fitoestrogenilor și a peptidelor, această cremă favorizează volumul bustului printr-un efect cosmetic asemănător lipo-liftingului.
MAGIC BOOST de la VIVA NATURA

Eficiența este dovedita prin studii certificate asupra substanțelor active.

Principiul de functionare:

Fitosterolul numit Sarsasapogenină extras din rădăcina plantei asiatice Anemarrhena Botanica stimulează producerea unui strat adipos subcutanat.
Acesta rotunjește local mantaua cutanata oferind vizibil remodelarea contururilor cu 26% într-un interval de timp de 56 zile.
Asocierea unui filtrat biotehnologic din rahnella aqualitis și proteina din soia bogat in factori de creștere a doua lipopeptide: -Biopeptida amfifilică Palmitoyl-Glicyl-Histidyl-Lisine (secvența peptidică fundamentală a colagenului) si – Biopeptida amfifilică Palmitoyl-Valyl-Glicyl-Valyl-Alanyl- Prolil-Glicină (așa-numita secvență „ELASTICĂ” a elastinei).
Efectul este de stimulare a metabolismul obosit prin oxigenarea celulara, îmbunatateste sinteza colagenului și activitatea de restructurarea a elastinei, tonifică și întărește țesutul contribuind la fermitatea si frumusețea bustului.
Prin sinergie extractul din Pueraria Mirifica bogat in fitoestrogeni îmbunătățește elasticitatea și producția de colagen de la nivelul sânilor.

Mod de folosire:

Se aplica local de doua ori pe zi prin mișcări circulare de jos in sus pe toată suprafața bustului pana la intrarea in derm.
Rezultatele sunt vizibile și apreciate de toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *