Ulei de Cocos 100% natural Organic Extravirgin 150 ml

20,25 lei

Ulei de Cocos pur în stare naturală, cu efect cosmetic.
Uleiul de Cocos organic extravirgin de la VivaNatura, 100% natural, poate fi folosit cu efecte hidratante şi emoliente pentru față și corp sau ca mască de păr. Poate fi amestecat cu alte ingrediente naturale în rețetele cosmetice preparate în casă.

Descriere

Ulei de cocos 100% natural Organic Extravirgin, 150 ml
Pentru uz cosmetic. Presat la rece.

Ulei de cocos pur în stare naturală, cu efect cosmetic.
Uleiul de Cocos organic extravirgin de la VivaNatura, 100% natural, poate fi folosit cu efecte hidratante şi emoliente pentru față și corp sau ca mască de păr. Poate fi amestecat cu alte ingrediente naturale în rețetele cosmetice preparate în casă.
Ingrediente: 100% ulei de cocos presat la rece, nerafinat. Se păstrează mai bine la rece. Termen de valabilitate: 12 luni de la data desigilării ambalajului. Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate sau alergie la nuca de cocos. Sub 22 – 23° uleiul lichid capătă consistenţă untoasă.

Este un remediu exotic folosit de mii de ani pentru înfrumuseţare şi supranumit „Regele ierburilor” (Trinaraja) – recomandat in tradiția ayurvedică pentru a intensifica frumusețea și strălucirea feței și a părului.

Poate fi folosit pe post de cremă hidratantă şi emolientă pentru față și corp sau ca mască de păr.
Poate fi amestecat cu alte ingrediente naturale în rețetele cosmetice preparate în casă.

Componentele biologic active ale uleiului de cocos (cum ar fi anumiți acizi grași) ajută pielea, fixează mai bine fibrele de colagen între ele și de aceea ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor. Același principiu este valabil și în cazul ridurilor fine. Uleiul de cocos este folosit în mod tradițional de locuitorii țărilor calde pentru a proteja epiderma de efectele nedorite ale radiațiilor solare. Se aplică pe față de două ori pe zi se masează ușor până la absorbția completă.

Ingrediente

100% Cocos Nucifera (Coconut) Oil = 100% ulei de cocos presat la rece, nerafinat.

Se păstrează mai bine la rece.
Termen de valabilitate: 12 luni de la data desigilării ambalajului. Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate sau alergie la nuca de cocos. Sub 22 – 23 uleiul lichid capătă consistenţă untoasă.