Cum să pregătiți o mască naturală pentru părul deteriorat – DIY 

Părul sănătos și strălucitor vă face să arătați minunat și atractiv. Multe produse de îngrijire a părului sunt disponibile pe piață și pot oferi un aspect strălucitor și sănătos podoabei capilare. Dar aceste produse sunt pline de substanțe chimice și compuși sintetici care dăunează părului și provoacă mai multe multe alte efecte secundare asupra sănătății în general.

Prin urmare, este minunat să apelați la remedii preparate din ingrediente naturale pentru a îmbunătăți aspectul părului deteriorat.

1. Mască cu căpșuni pentru părul deteriorat

Practic, această mască de păr include ingrediente nutritive pentru păr, cum ar fi uleiul de nucă de cocos, iaurtul și ouăle care s-au dovedit eficiente în tratamentele pentru refacerea firului de păr. Uleiul de nucă de cocos stimulează creșterea părului în timp ce iaurtul are rolul de a acționa în profunzime asupra firelor rebele, netezindu-le. Căpșunile oferă strălucire și hidratare profundă părului tern. Ouăle refac echilibrul mineral pierdut și conțin vitamine esențiale pentru revitalizarea părului. De fapt, această mască va face părul mai strălucitor și mai moale. Aflați aici cum să preparați această mască naturală pentru părul deteriorat:

Trebuie să pregătiți:

  • ¼ ceașcă de iaurt
  • 3-4 căpșuni
  • 2 linguri de ulei de nucă de cocos
  • 1 ou

Mod de preparare:

Pentru început, adăugați ulei de nucă de cocos, iaurt și căpșuni într-un blender și amestecați-le bine pentru a obține o pastă uniformă. Apoi, adăugați oul întreg în această pastă și uniformizați pasta obținută. După aceea, aplicați masca de păr pe părul uscat și masați timp de 2-3 minute. Strângeți părul într-un coc și utilizați o cască de duș pentru a acoperi capul. După cinci minute, aplicați un balsam și clătiți. În final, spălați-vă părul folosind un șampon ca de obicei. Puteți aplica această mască de păr pentru părul deteriorat o dată la 2 săptămâni și astfel veți avea părul mai strălucitor și mai sănătos.

Sursa: BeautyTalk

***

Balsamul de păr este un produs natural, ce conține ingredienți activi cu efect regenerant și nutritiv, care întăresc și prelungesc efectul Șamponului VivaNatura. Componentele naturale ale balsamului de păr VivaNatura au proprietatea de a reface structura degradată a firului de păr, care este adesea supus agresiunii mediului extern (soare, vânt, vopsea de păr, placă sau ondulator). Părul necesită o îngrijire specială atât vara, cât și iarna, întrucât soarele puternic și umiditatea, greul și vântul afectează structura firului de păr. În acest caz, este indicat să folosim, la fiecare spălare, un balsam natural care “îmblânzește” părul și îi conferă strălucire și volum. Balsamul de păr cu Aloe și Tătăneasă este ideal pentru a avea un păr sănătos și plin de vitalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *